Özdilek

Güncel

İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları, farkındalığı hissettirdi

Muğla Milas İlçesi Kıyıkışlacık mahallesinde henüz kurulan, çiçeği burnunda İasos Mahalle Meclisi Derneği, Kurmuş olduğu Gençlik Kollarında 48 kişilik üye grubu ile adeta gençlik aşısı yaptırmış oldu.

6 Şubat 2022 Saat: 21:52
İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları, farkındalığı hissettirdi
İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları, farkındalığı hissettirdi

İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları, farkındalığı hissettirdi

NHA Muğla Milas İlçesi Kıyıkışlacık mahallesinde henüz kurulan çiçeği burnunda İasos Mahalle Meclisi Derneği, Kurmuş olduğu Gençlik Kollarında 48 kişilik üye grubu ile adeta gençlik aşısı yaptırmış oldu.

  İasos Mahalle Meclisi Derneği Gençlik Kolları farkındalığı hissettirmeye başladı bile. Yapılan ilk toplantı ardından gençlik Kolları Çevre temizliği için alan temizliği yaparak toplamış oldukları çöplerle birlikte farkındalık oluşturarak,  İASOS CENNET KALSIN mesajını güçlü bir şekilde haykırdılar.

Kısa sürede büyüyen ve hızla da büyümeye devam eden İasos Mahalle Meclisi Derneği’nin Gençlik Kolları bugün itibarıyla 48 kişilik üye grubu ile çevreye ışık saçtı.

    Derneğin Gençlik Kolları ilk toplantılarını  Kıyıkışlacık dernek merkezde bugün 06 Şubat 2022 tarihinde başarıyla tamamladılar.

 Toplantıda, alt çalışma kollarını da kuran gençler, 2022 yılının ilk çeyreğinde  gümbür gümbür giriyorlar.

 Açılış konuşmasını İasos Mahalle Meclisi Derneği Başkanı Hülya Scobie’nin yaptığı toplantıda, Scobie genç üyelere, Gençlik Kolları başkanı Müge Ölmez’e ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Tunca’ya çalışmalarında başarılar diledi.

 

Scobie Konuşmasında ;

   Kırmızı  çizgimiz Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımızın bölünmezliğidir. 

Amacımız, Siyaset, parti ve partizanlıktan uzak, yaşadığımız mahallemizde ve Muğla genelinde Mahalle yaşamının, mahalle vizyonunun, hemşehrilik ve komşuluk bilincinin geliştirilmesi, yaşadığımız coğrafyanın hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmektir.

  Kıyıkışlacık’ta doğmuş büyümüş yetişmiş siz gençlerimize özlem duyduğunuz ve hayata geçirmek istediğiniz  projeleriniz için büyük bir fırsat doğdu. Siz gençlerin bu yönde çalışarak, başarılı,  bir çok güzel projeye imza atacağınıza  dair olan inancım tam. Herbirinize ayrı ayrı, bu güzel dayanışma yoluna girdiğiniz için çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” diyerek toplantının idaresini  demokrasinin gereği Gençlik Kolları Başkanı Müge Ölmez’e verdi.

 

  Başkan Müge Ölmez,  Kıyıkışlacık’ın geleceğine biz gençlerin de katkısı olacağı için çok mutluyuz. Projelerimizle mahallemizin kalkınması ve güzelleşmesi, mahalle gençlerimize her konuda destek ve yardım için çalışacağız, Hepimize kolaylıklar diliyorum diyerek toplantının gündem maddelerine geçti.

 

Toplantı sonrası, gençlik Kolları Çevre temizliği için Kolları sıvadılar. Sahil şeridindeki çöpleri toplayan gençler  İASOS CENNET KALSIN mesajıyla Kıyıkışlacık halkını selamladılar, sevgi, kardeşlik, barış ve dayanışma için çağrıda bulundular.

 

Daha yaşanılır bir çevre ve temiz doğa için çağrılarına sadece Kıyıkışlacık halkının değil, tüm Güllük Körfezi’nin hatta yurt genelinde uyulmasını temenni ediyoruz..

 

Yolunuz açık olsun gençler.. 

 

İasos Mahalle Meclisi Derneği’ni yaptığı güzel çalışmalar için tebrik ederiz.

Toplantı sonrası yapılan çevre temizliği gençlerin sürdürülebilir aktivitelerin ilk provası ve moral motivasyon açısından ilk deneyimleri heyecan yarattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat