Özdilek

Siyaset

Hüseyin Yusuf ezber bozuyor

Kocaeli’nin her yerinde adeta çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayan AK Partili aday adayı Hüseyin Yusuf, performansıyla ezber bozuyor

15 Mart 2015 Saat: 20:46
Hüseyin Yusuf ezber bozuyor
Hüseyin Yusuf ezber bozuyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Hüseyin Yusuf, başvurusunu yaptıktan sonra seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor.İlk olarak Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya gelen Hüseyin Yusuf, burada çeşitli temaslarda bulundu. “TÜKSİAD bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla başarısını ortaya koymuştur” diyen Yusuf, “Hangi alanda olduğu önemli değil, önemli olan bu memlekette bir taş üstüne taş koyma gayreti içinde olmaktır bu manada TÜKSİAD’ın başarısı tesadüf değildir” dedi. Başkan Nurettin Aslantürk, ziyareti için Hüseyin Yusuf’a teşekkür ederek seçim sürecinde başarılar diledi.

ÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Tüm Karadeniz İş Adamları Derneği’ne konuk olduktan sonra günün ikinci ziyaretini Çelik İş Sendikası Gebze Şubesi’ne yapan Hüseyin Yusuf, burada Şube Başkanı Şerafettin Koç ve yönetimi ile bir araya geldi. Sendikal faaliyetler hakkında fikir alış verişinde bulunan Yusuf’a Şube Başkanı Koç, başarılar diledi. Ziyaret maratonuna Türkiye Beyazay Derneği Çayırova Şubesi ile devam eden Yusuf, Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve yönetiminin konuğu oldu.

AZİM ENGEL TANIMIYOR
Hüseyin Yusuf, Beyazay Derneği’nin Türkiye genelinde engelli kardeşlerimize yönelik yapılan faaliyetlerine hayran olduğunu ifade etti. Çayırova Şubesi’nin bugüne kadar ki başarılarının takdire şayan olduğunu söyleyen Yusuf, “Bizim sizlerden öğrenecek çok şeyimiz var. Görüyorum ki azim engel tanımıyor” dedi.  Türkiye Beyazay Derneği Çayırova Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti, Hüseyin Yusuf’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti ve başarılar diledi. Ziyaretlerinin ikinci bölümüne geçmeden Darıca’da esnafları ziyaret ederek hayırlı işler dileyen Yusuf, daha  sonra Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin’in konuğu oldu.

KENTİN ATAR DAMARLARI
Günün ikinci bölümünde Çayırova Kastamonular ve Gebze Samsunlular Derneklerine ayrı ayrı ziyaretlerde bulunan Yusuf, derneklerin toplumsal zenginliğin en önemli unsurları arasında yer aldığını ve kentimizin atar damarları olduğunu söyledi. Çayırova Kastamonular Dernek Başkanı Erdal Önemli ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Hüseyin Yusuf’a  milletvekilliği yolunda başarılar diledi. Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Cenap Köksal da Yusuf’un ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat