Özdilek

Siyaset

Hüseyin Çimen DYP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oldu

2011 genel seçimlerinde DYP’den Kocaeli Milletvekili Adayı olan Hüseyin Çimen,Kocaeli Büyükşehir belediye başkan adayı oldu.

17 Şubat 2014 Saat: 14:51
Hüseyin Çimen DYP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oldu
Hüseyin Çimen DYP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oldu

İl Başkanı Abdulkadir Ceylan Sarı ile birlikte toplantı düzenleyen Çimen, “İki projem var. Biri eğitim, diğeri istihdam alanında. Seçilirsem hayata geçireceğim” dedi

“İyi çalışan Sandıktan Çıkar”

 

DYP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çimen oldu.

     Çimen, kapatılan Bekirpaşa Belediyesi’nden emekli Temizlik İşleri Müdürü. Evli ve iki çocuk babası Çimen, dün DYP il binasında il başkanı Abdulkadir Ceylan Sarı ile birlikte basının karşısına çıktı. Toplantıda ilk sözü alan il başkanı Sarı, “Partimizin büyükşehir belediye başkan adayı, eski bir belediyecidir. Demokrasinin gereği olarak seçime gireceğiz. Seçim arenasında kim kendini iyi tanıtırsa, sandıktan o çıkar” dedi.

 

İki Projesi Var

Sarı’nın ardından söz alan DYP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çimen, “2011 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldum. Bekirpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden emekliyim. 2009’dan beri parti içindeyim” dedi. Sözlerine devam eden Çimen, “Başkan seçilirsem önemli iki projem var. Onları hemen hayata geçireceğim. Eğitimi yayıp köylere kadar ulaştıracağım. Karaosmanoğlu bu konuda bayağı ilerledi ama yetmez. Diğer projem ise istihdam. Gençlere iş imkanı sağlayacağım. Onları kapımdan geri çevirmeyeceğim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat