Özdilek

Siyaset

“Hüseyin Ayaz’la çalışamayız”

AK Parti Başiskele İlçe Teşkilatı’na meclis üyesi aday adayı resmi başvurusunu yapan 8 kişi adaylıktan çekildiklerini kamuoyu ile paylaşmıştı.

17 Şubat 2014 Saat: 14:49
“Hüseyin Ayaz’la çalışamayız”
“Hüseyin Ayaz’la çalışamayız”

Her ne AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu böyle bir durum söz konusu değil die açıklama yapsa da meclis üyesi aday adaylığından istifa eden Muhammed Karaosmanoğlu, Ali Gencer, Mehmet Yirmibeş, İsmail Coşar, Zeki Karataş, Raziye İnan Yazıcı ve Seyfullah Torun partiye verdikleri dilekçeyi kamuoyuyla paylaştı. Dilekçe ile ilgili ortak açıklamada bulunan İsmail Coşar, “Hüseyin Ayaz ile çalışmamız söz konusu olamaz. Parti başvurumuzun ardından hiç çalışmaya çağrılmadık. Kapımızı çalan olmadı. Hangi kriterlere göre meclis üyesi adayı belirlendi, bunu da bilmiyoruz.” dedi.

Ortak dilekçede şu ifadelere yer verildi:

 

“ADALET VE KALKINMA PARTİSİ BAŞKANLIĞINA

BAŞİSKELE

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde partinizden

Belediye Başkan aday adayı olan Prof. Dr. Bekir Çakır’la birlikte çalışacağımız düşüncesiyle Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için başvuruda bulunmuştum.

Ancak, seçilmemiz halinde çalışma anlayışımızla görüş ayrılığına düşeceğimiz Hüseyin Ayaz’ın İlçemizde Belediye Başkan adayı gösterilmesi nedeniyle, ileride oluşabilecek olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu geri çekiyorum.

Bilgi ve gereğini arz ederim.!”

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat