Özdilek

Spor

Hürriyet, geleneksel halk sahurunda vatandaşlarla buluştu

İzmit Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği halk sahurları Fethiye Caddesi’nde gerçekleşti. Soğuk havaya rağmen yüzlerce kişinin katıldığı programda konuşan Başkan Hürriyet, “Sofraların sıcaklığı ile ısınıyoruz” dedi

17 Mart 2024 Saat: 23:59
Hürriyet, geleneksel halk sahurunda vatandaşlarla buluştu
Hürriyet, geleneksel halk sahurunda vatandaşlarla buluştu

Hürriyet, geleneksel halk sahurunda vatandaşlarla buluştu

İzmit Belediyesinin geleneksel sahur programları bu yıl Fethiye Caddesi’nde düzenlendi. Bölge sakinlerinin ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği sahur programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, İKM Başkanı Murat Öztürk katıldı.
 
“SOFRALARIN SICAKLIĞI İLE ISINIYORUZ”
Vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerini ileten Başkan Hürriyet, “Mübarek Ramazan ayında sahur programlarımız bir gelenek oldu. Bir kez bile olsa mutlaka sahur programı yapmaya çalışıyoruz. Havanın soğuk olduğu böylesi bir sabahta sofraların sıcaklığı ile ısınıyoruz. 
 
“HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM”
İKM Başkanımız Murat Öztürk’e ve değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. Onlar da ilk günden bu yana burada hem halkımıza hem de esnafımıza hizmet etmek için var güçleri ile emek harcıyorlar. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum, Allah tuttuğunuz oruçları kabul etsin” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat