Özdilek

Spor

Hürriyet çocuklarla el ele

İzmit Yenişehir Spor Kulübü’nü ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet çocuk sporcularla tenis oynadı.

13 Temmuz 2019 Saat: 16:56
Hürriyet çocuklarla el ele
Hürriyet çocuklarla el ele

Hürriyet çocuklarla el ele

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tenis, futbol ve atletizm alanlarında spor yapan sporcuların yer aldığı İzmit Yenişehir Spor Kulübünü ziyaret etti.

Hürriyet çocuklarla el ele

Ziyarette  İzmit Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Uğur Koştur ve İzmit Belediyesi Spor Müdürü  Mithat Ağa yer alırken Başkan Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindekileri İzmit Yenişehir Spor Kulübü Başkanı  Erdoğan Akkuzu karşıladı. Çocuk dostu kent olma yolunda ilerdekilerini her fırsatta söyleyen Başkan Hürriyet’e kulüp tarafından forma, flama, saat ve spor ayakkabısı hediye edildi.  Başkan Hürriyet çocukların tenis maçını izlerken kendisi de maça katılarak çocuklarla tenis oynadı.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz

İzmit Yenişehir Spor Kulübü ziyaretinde konuşan Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit Yenişehir Spor Kulübünde tenis, futbol ve atletizim alanlarında ter döken çocuklarımızı ziyaret ederek antrenmanlarını izledik. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve çocuk dostu İzmit Belediyesi olarak geleceğimizi sağlam temeller atarak inşa etmek istiyoruz. Yenişehir Kulüp Başkanı Erdoğan Akkuzu ve hocalarımıza çocuklarımıza gösterdiği ehemmiyetten ötürü teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat