Özdilek

Siyaset

HÜRRİYET, ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Avukat Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe binasına gelerek ilçe başkanı Selman Yıldırım’a CHP İzmit Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını teslime etti

26 Temmuz 2013 Saat: 19:32
HÜRRİYET, ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
HÜRRİYET, ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı olan avukat Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe başkanı Selman Yıldırım`a başvuru dosyasını teslim etti. Türkiye`nin çok partili hayata geçmesinden sonra günümüze kadar Kocaeli`yi çoğunlukla sosyal demokratların yönettiğine dikkat çeken Fatma Hürriyet Kaplan, “Başta Leyla Atakanlar olmak üzere Erol köse, Sefa Sirmen, Hikmet Erenkayasosyal belediyecilik anlayışlıyla iz bıraktılar. Önümüzdeki süreçte onların çalışmaları bizlerin rehberi olacak” dedi.
 
İzmit`in iyi yönetilmediğini aktaran Fatma Kaplan Hürriyet, “Belediyecilik sosyal demokratların işidir. Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu kenti yönetme heyecanını taşıyoruz. Aday adaylığımın adaylığa dönüşmesi için tüm partili arkadaşlarımın desteğini bekliyorum. Yerel yönetim anlayışımızı 1 Ağustos Perşembe günü yapacağımız toplantıyla anlatacağım. Yerel yönetimlere ilişkin çalışmalarımızı hukuk, kentleşme, ulaşım ve afetler başlıkları altında toplayacağız” açıklamasında bulundu.
 
20 Mart 1982 tarihinde Tekirdağ`ın Çerkezköy ilçesinde doğan Hürriyet, 1989 yılında Fevzipaşa İlkokulu`nda başlayan eğitimini 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nden mezun olarak tamamladı. 2009 yılından kendi hukuk büromu kurduktan sonra 2012 yılında avukat Didem Turan ile hukuk bürolarını birleştirerek Zirve Hukuk Bürosu`nu kurdu. Hürriyet evli ve bir çocuk annesidir. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat