Özdilek

Güncel

Hükümetin Terörle Mücadele Kredisi Bitmiştir

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Şırnak’ta iki polisimiz daha bölücü terörün saldırısına uğradı ve şehit oldu.

 

Bölücü terör son zamanlarda polisi hedef almaya başladı. Sebebi çok açık, şehirlerdeki yapılanlarını kuvvetlendirmek istiyorlar. Bölücü terörün eylemlerini dağlardan şehirlere indirmiş olması çok kaygı verici bir gelişmedir.

 

Mevcut hükümet de bundan önceki hükümetler gibi terörle mücadele konusunda etkili olamamıştır. AB ve ABD güdümünde politikalar izlenmiş, ülkemizde maalesef güvenlik sağlanamamıştır. Biz yıllardır terörle mücadele konsepti değiştirilmelidir, diye defaatle söylüyoruz. Fakat mevcut hükümet ülkenin ve insanlarımızın güvenliğini kendi oy hesabına kurban etmektedir.

 

Bir ülkede böyle terörist örgütler şehirlere kadar inmişse durum artık vahim bir hal alır. Bunun dünyada örnekleri çoktur. Türkiye bir an önce terör konusunda konsept değiştirip, birlik ve beraberlik içinde etkin bir çalışma yürütmelidir. Hükümet terör konusunda beceriksiz, basiretsiz ve teslimiyetçi bir duruş sergilemektedir. Aziz milletimizin hükümete terörle mücadele verdiği not sıfırdır. Hükümet milletin ona verdiği bütün krediyi tüketmiştir.

 

Bu saldırılar, 12 Haziran seçimlerine kadar bu terörist faaliyetlerin artarak devam edeceğinin sinyalleridir. Daha büyük eylemlerin olmasından endişe ediyoruz.

 

Hükümet içinde bulunduğu acziyetten ve gafletten artık uyanmalıdır. Geçtiğimiz hafta teröristler tarafından Sayın Başbakan’ın konvoyunun yolu kesildi, 15 metreden saldırı gerçekleştirildi. Sayın Başbakan meydanlarda esti gürledi. Aradan bunca zaman geçmiş olmasına rağmen, göstermelik terör zirveleriyle idareyi maslahat yapıldı, teröristler adeta sırra kadem bastı. Şimdi de yine asıp gürleyecekler, değişen hiçbir şey olmayacak.

 

Terörü kökünden kazıyacak, askeri, ekonomik ve sosyal çözüm projeleri sadece ve sadece BBP iktidarında gerçekleşebilecektir. BBP, haricinde herkes bu ülkeyi yönetti. Elleri tertemiz olan sadece BBP’lilerdir. Terörü taviz vermeden de bitirmek mümkündür. Milletimiz bize yetki versin bakın o zaman Kandil nasıl sönüyor, İmralı nasıl susuyor…

 

Geldiğimiz noktada terör artık zirve yapmış durumda. İdam cezası caydırıcı yönü dikkate alınarak hemen gündeme getirilmelidir. 12 Haziran milletimiz açısından bir fırsattır. Bu ülkenin ve milletin güvenliğini ve huzurunu düşünenler buna göre tercih yapmalıdırlar.

 

Bu hükümet terör konusunda biçaredir. Millet 12 Haziran’da hükümete dersini vermelidir. Yeter artık, bu ülkenin evlatları ağaç kovuğundan çıkmıyor. Anaların ağladığı, yetim çocukların, dul kadınların ağladığı artık yeter…

Bu duygu ve düşünceler içinde şehit polislerimize Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize de başsağlığı diliyorum.

 

 

RIZA GÜVEN USTA

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ

KOCAELİ İL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat