Özdilek

Ekonomi

Hoşgör’den 5’inci şube Yuvam Akarca’ya

İlimizin tanınmış iş adamlarından olan Mustafa Vericioğlu’nun sahibi olduğu Hoşgör Pastaneleri’nin 5’inci şubesi Yuvam Akarca’ya açıldı.

27 Kasım 2014 Saat: 17:52
Hoşgör’den 5’inci şube Yuvam Akarca’ya
Hoşgör’den 5’inci şube Yuvam Akarca’ya

Mutlak müşteri memnuniyeti ile yola çıkan Hoşgör Pastaneleri büyümeye devam ediyor. Kentimizin tanınmış iş adamlarından olan ve İnci Unlu Mamulleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Vericioğlu’nun sahibi olduğu Hoşgör Pastaneleri’nin 5’nci şubesi Yuvam Akarca Seyman Caddesi üzerinde hizmete girdi.


DİĞER ŞUBELERDEN FARKLI
İlimizde pasta ve unlu mamul denince akla ilk gelen adreslerin başında olan Hoşgör Pastaneleri, damak tadı ve görsellik dışında çeşitliliğe de önem veriyor. Yuıvam Akarca’da faaliyete giren Hoşgör Pastanesi’ni diğer şubelerden ayıran özellik ise bünyesinde dünya mutfağının bulunması. Mutfağında lahmacun, pide, pizza ve dünya mutfağı gibi yiyecekleri barından Hoşgör Pastanesi aynı zamanda bir restoran görevi görüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat