Özdilek

Ekonomi

Hizmet-İş'te Taşeron İşçileri Bilgilendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin taşeron şirketlere bağlı olarak çalışan işçiler 12 Ocak 2014 Pazar günü Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubesinde toplantı yaparak bilgilendirdi.

13 Ocak 2014 Saat: 15:35
Hizmet-İş'te Taşeron İşçileri Bilgilendirdi
Hizmet-İş'te Taşeron İşçileri Bilgilendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin taşeron şirketlere bağlı olarak çalışan işçiler  12 Ocak 2014 Pazar günü Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şubemizin toplantı salonunda bir araya gelerek işyerlerinde yaşadıkları sorunların ve sıkıntıların konuşulduğu“Bilgilendirme ve İstişare Toplantısında” bir araya geldiler.

 

Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris ERSOY, “Taşeron işçilerinin çalışma şartlarının zorluğundan ve günümüzde moderen kölelik olarak tabir edilebilecektaşeron işçi sorununun Türkiye'nin taşıyabileceği bir sorun olmaktan çıktığını belirterek, "İşkoluna ve şirketine bakmaksızın bütün taşeron işçileri HAK-İŞ'e bağlı sendikalara üye yapmak için bir kampanya başlattık. Bu işçileri örgütsüz bırakarak sorunlarının çözümünü bekleyemeyiz, çözüm sendikalaşmadadır, örgütlülüktedir, güçtedir" dedi.

 

Sorunları karşısında örgütlenerek mücadele etmek isteyen taşeron işçileri, sendikamız yetkilileri ile yapılan görüşmelerin ardından bir an önce sendikalaşmak istediklerini belirterek Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı için teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat