Özdilek

Ekonomi

Hisarcıklıoğlu: Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Necmi Başkanımız sizleri Ankara’da çok iyi temsil ediyor. Çalışmalarına bizzat ben şahit oluyorum. Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum” dedi

22 Eylül 2022 Saat: 13:58
Hisarcıklıoğlu: Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum
Hisarcıklıoğlu: Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum

Hisarcıklıoğlu: Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum

Kocaeli Ticaret Odası’nda organ üyeleriyle istişare toplantısında bir araya gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Necmi Başkanımız sizleri Ankara’da çok iyi temsil ediyor. Çalışmalarına bizzat ben şahit oluyorum. Necmi Başkanımızı ve KOTO’yu kutluyorum” dedi

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Ticaret Odası’na önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. KOTO Organ üyeleriyle İstişarede bulunmak üzere KOTO’ya gelen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu, KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aslan, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Atalay, Mehmet Akif Şen, Murat Barış, Yusuf Ziya Uludüz, Yusuf Erenkaya, Abdurrahman Çuhadar, Ömer Efe, meclis ve komite üyeleriyle birlikte ağırladı.

Başkan Buluttan 4 Yıl Sunumu

KOTO Burhan Kasım Meclis Salonu’nda, Oda organlarının yoğun ilgisiyle gerçekleşen istişare toplantısının açılış konuşmasını Meclis Başkanı Akın Doğan yaptı. Akabinde kürsüye çıkan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, 4 yıllık hizmet süresi boyunca hayata geçirilen çalışmaları paylaşarak, “Kocaeli Ticaret Odası olarak, istişare ve görüş alışverişine üst düzey önem veriyor, Üyelerimizin ilettiği sektör sorunlarını ve çözüm önerilerimizi Birliğimiz ve ilgili kurumlara ulaştırmayı birincil vazifemiz olarak görüyoruz.

Birlik- Beraberlik Kazandırdı

Bu sebeple TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere toplantımıza katılan tüm komite ve meclis üyelerimize, kadın ve genç girişimcilerimize teşekkürü borç biliyor, buluşmamızın iş dünyamıza yeni ufuklar açacağına yürekten inanıyoruz. Bugün burada da sergilediğimiz birlik- beraberlik, Odamıza çok büyük değerler kazandırdı. TOBB Akreditasyon Sistemi’nde A sınıfı Oda kategorisine yükseldik. Ticaret Odaları arasında en yüksek 2. Puanı alarak taçlandırdığımız bu başarıda meclis, komite üyelerimizin ve Oda personelimizin katkısı çok büyük” dedi.

Müthiş Performans Sergilediler

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da konuşmasında, KOTO’nun çalışmalarından övgüyle bahsederek, “Kocaeli Ticaret Odamızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Böylesi bir dönemde görev yapan arkadaşlarımızı da gönülden kutluyorum. Çok zor bir dönemde görev yaptınız. İnsanlığın başına 100 yılda bir gelecek olaylar bizim dönemimize denk geldi. Böylesi zor bir dönemde, Necmi Kardeşim dahil 365 Odamız müthiş performans sergilediler. Sizlerin sıkıntısını whatsapp gruplarından anlık olarak tarafıma ilettiler. Ben de saate bakmaksızın bizzat sıkıntılarınızı Cumhurbaşkanımıza, ilgili bakanlara, bürokratlara ilettim. Müthiş bir görev yaptılar. Hala diyorlar ki ‘odalar ne iş yapar’. Ben TOBB Başkanlığım boyunca böyle bir çalışma görmedim. Allah razı olsun.

KOTO Türkiye 2.si oldu

Necmi kardeşim sizleri Ankara’da en iyi şekilde temsil ediyor. Ben TOBB Ticaret Odaları Konseyi’nde kendisinin çalışmalarından üst düzeyde istifade ediyorum. Çalışmalarına şahit oluyorum. Benim görüşlerim bir yana, TOBB’a bağlı odaların iyi çalışıp çalışmadığını ölçen bir sistem var. Akreditasyon sistemi. Uluslararası bağımsız bir kurum, odaları denetleyerek puan veriyor. Kocaeli Ticaret Odamız da, Ticaret Odaları arasında Türkiye 2.’si oldu. Bu kaliteli yönetim anlayışı. Burada toplu yönetim anlayışınız için sizleri kutluyorum. İşte zaten ben bir odaya baktığım zaman iyi çalıştığını buradan anlıyorum. Necmi Başkanımızı, KOTO’yu, yönetim kurulundan meclisine, komitelerinden genel sekreterliğine ve çalışanlarına kadar emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Birlik ve beraberlik temennileriyle konuşmasını sonlandıran Başkan Hisarcıklıoğlu akabinde Oda organlarının sorularını yanıtladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat