Özdilek

Spor

Hırslı Başkan

İlimizde Amatör Spor Takımlarında görev yapan Kulüp Başkanlarının içinde gençlik ekibi olarak yaşamasını sağlayan ender Başkanlardan biride Kireçocakları ekibinin Kulüp Başkanı Yasin Akkuştur.

3 Ocak 2017 Saat: 13:16
Hırslı Başkan
Hırslı Başkan

Gecesini Gündüzüne katıyor

Birinci Amatör Kümede gençlik kulübü olarak lig mücadelesini sürdüren ekiplerden Kireçocakları takımının Kulüp Başkanı takımının başarısı için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor. Yasin Akkuş Kireçocakları ekibinin Kulüp Başkanı olması ile birlikte İkinci Amatör Kümede başarılı olarak Birinci Amatör Kümeye çıkmasında büyük emeği var. Akkuş son iki sezondur teknik heyetlerin her istediği futbolcuyu kadrosuna katarak takımını Süper Amatör Kümeye çıkması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Yasin Akkuştur.

Spor aşkı var

Kendi iş yerine takımına ayırdığı zamanı ayırmayan ve kendisinde spor aşkı olan Yasin Akkuş takımıyla birlikte bütün iç ve dış saha müsabakalarına giden takımını yalnız bırakmayan fedakar Başkan tek istediği ekibini Süper Amatör Kümede görmek olacak. Yasin Akkuş takımının geleceğinin sağlam temeller içinde yer alması için bir çok çalışmalara imza atıyor. Kireçocaklları ekibi Yeşilova tarafında küçük bir mahalle olarak Kocaeli Amatör Spor camiasında isminin gündem olmasını ve tanınmasını sağlayan spor adamı Yasin Akkuştur. Kireçocakları camiası başarılı Kulüp Başkanlarına sahip çıkmaları gerekiyor. Yasin Akkuş mutlaka Kireçocakları ekibini hak ettiği yere çıkaracaktır. Takımının başarısı için yaptığı çalışmalar sonucunda Amatör Spor camiasında Yasin Akkuş alkışı hak eden Kulüp Başkanıdır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat