Özdilek

Aşayiş

Hırsızlar yakalandı

Kocaeli Başiskele İlçesinde 20 Mayıs günü bir eve girerek yaklaşık 10 bin lira değerinde ziynet eşyasının çalınması ile ilgili hırsızlar yakalandı.

11 Ağustos 2017 Saat: 15:48
Hırsızlar yakalandı
Hırsızlar yakalandı

Yine 1 Haziran günü Körfez İlçesinde bir başka eve girilerek 20 bin lira değerinde ziynet eşyasının çalınması ile ilgili polis soruşturma başlattı. Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, yapmış oldukları incelemler sonunda her iki hırsızlığıda aynı şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti. Şahısların İstanbul’dan Kocaeli’ne gelen E.S ve A.G isimli 2 erkek ile Ş.G R.S, D.B isimli bayanlar olduğu belirlendi.

Hırsızlık olayları ile ilgili olarak, şahısların yakalanması için çalışma başlatan emniyet güçleri, aynı şahısların muhtemelen yine hırsızlık için İstanbul’dan Kocaeli’ne girdikleri anda MOBESE Kameralarından takibe alarak peşine düştü. Şahsılar Kartepe İlçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Yalnızca çekilen veya tek defa kilitlenen kapıları kart kullanarak yada zorlayarak açtıkları belirlenen şahıslar, sorguları sonrasında adliyeye sevk edildi. Emniyet güçleri bu ve benzer hırsızlıkların zaman zaman yaşandığını belirterek, vatandaşlara evden çıkarken kapılarını en az 2 defa kilitlemeleri konusunda uyardı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat