Özdilek

Siyaset

“Her vatandaşımın sorununu çözmek için söz veriyorum”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Şanbaz Yıldız, Kocaeli’deki her vatandaşımın sorununu çözmek için mücadele edeceğimin sözünü veriyorum.Dedi.

17 Nisan 2023 Saat: 19:17
“Her vatandaşımın sorununu çözmek için söz veriyorum”
“Her vatandaşımın sorununu çözmek için söz veriyorum”

“Her vatandaşımın sorununu çözmek için söz veriyorum”

Kocaeli’de her bir hemşerimin bir ideolojiye aidiyet duymasını, bir partiyi sahiplenmesini saygıyla karşılıyorum. Her bir vatandaşımızın inandığı değerleri savunmasını çok önemsiyorum. Ama ben Şanbaz Yıldız olarak, partisi ne olursa olsun, Kocaeli’deki her vatandaşımın sorununu çözmek için mücadele edeceğimin sözünü veriyorum. Çünkü siyasi hayatımın tamamında Kocaeli halkı benim rozetime bakmadı, hangi partili olursa olsun, küçüklerimin Şanbaz Ağabeyi, büyüklerimin Şanbaz Kardeşi, yaşıtlarımın Şanbaz Dostu – Arkadaşı oldum. Kocaeli halkına şunu sormak istiyorum: Bu kentte bu yakınlığı, bu samimiyeti kuracağınız kaç aday var? Elbette çeşitli isimler sayarsınız. Ama listenin en başında ben olurum.

Kocaeli’nin çok geniş bir kesimi beni tanır, ben de onları tanırım. Bilirim ki hemşerilerim bana kefil olur. Derler ki: “Şanbaz Yıldız Ankara’da olursa bizi unutmaz.” Kolay olmadı bu! Beride onlarca yıl var. Siyasi hayatımda, sosyal hayatımda, ticari hayatımda hemşerilerimin sınavından hep geçtim. Bu yüzden partileri ne olursa olsun, tüm hemşerilerime bir çağrım var: Ağabeyinizi, kardeşinizi, dostunuzu destekleyin. Destekleyin ki ben ne kadar Ankara’da olacaksam siz de o kadar Ankara’da olun. Destekleyin ki sözde değil, özde içinizden biri sizi temsil etsin. Destekleyin ki bu siyasi kutuplaşmanın bitmesinde bir parça da olsa hepimizin katkısı olsun. 

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili olarak Ankara’ya gittiğimde öncelikli yerim yurdum Ankara olmayacak. Milletvekilliği görevlerimin dışında Kocaeli’de, ofisimde olacağım. Orada hemşerilerimle bir arada olacağım. Kocaeli halkı beni nerede görmek istiyorsa yorulmadan, şikayet etmeden oraya gideceğim. Benim örnek aldığım milletvekilleri var. Söz konusu Kocaeli olduğunda bakanlarla kavga eden, gerekirse kaybetmeyi göze alarak Kocaeli’yi ve hemşerilerini savunan bizlerin gözünde hiçbir zaman eskimeyen milletvekilleri var. Ben de onlar gibi olacağım.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat