Özdilek

Çevre

Her Şey Daha Temiz Bir İzmit İçin

İzmit Belediyesi, şehrin temizliğine büyük önem veriyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha temiz bir İzmit sloganıyla 7 gün 24 saat esasıyla çalışmalarına devam ediyor.

22 Kasım 2016 Saat: 19:19
Her Şey Daha Temiz Bir İzmit İçin
Her Şey Daha Temiz Bir İzmit İçin

Günün her saatinde görev başında olan ekipler, bir taraftan günlük çöp toplama işini yaparken bir taraftan da cadde ve sokaklarda, semt pazarlarında, otobüs duraklarında yıkama çalışmasını sürdürüyor.

Yetkililer, haftada 19 ayrı noktada semt pazarı kurulduğunu belirterek” pazar alanlarında faaliyet sona erdikten sonra ekiplerimiz sabahın erken saatlerine kadar bu alanları temizliyorlar. Onlarca ton çöpün çıktığı pazar alanları tazyikli suyla yıkanarak vatandaşın kullanımına hazır hale getiriliyor. Bu çalışma sürekli tekrarlanıp durmaktadır. Temizlik İşleri olarak Solaklar Yolu üzerindeki modern hayvan pazarında da tazyikli suyla yıkama çalışmasını aksatmadan sürdürmektedir” dediler.  Cadde ve sokaklarda belirlenen program çerçevesinde tazyikli suyla yıkama çalışmasını sürdüren ekipler, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki otobüslerin  durağında da sık sık çalışma yapıyor. Temizlik hizmetini son sistem araçlar ve insan gücüyle yerine getiren ekiplerce, şehir merkezindeki yer altı konteynırları da sabunlu suyla yıkandı.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat