Özdilek

Siyaset

Hepbirliktte ağladılar

30 Mart tarihinde tüzel kişiliği kaldırılacak, yetkileri Büyükşehir Belediye Meclisine devredilecek olan İl Genel Meclisinin mart ayı toplantılarının beşinci ve görev süresinin son toplantısı yapıldı.

7 Mart 2014 Saat: 17:19
Hepbirliktte ağladılar
Hepbirliktte ağladılar

Fahim Kılıç başkanlığındaki toplantıda birlikte yaptıkları çalışmalar nedeniyle birbirlerine teşekkür ederek helallik isteyen meclis üyeleri, hüzünlü anlar yaşadı.

İl Genel Meclisi toplantısına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de katıldı. Toplantıda söz alan Ellibeş, 10 yıldır belediye başkanı olarak İl Genel Meclisi ile çeşitli çalışmalar içine girdiklerini belirterek, “Son toplantınızda memnuniyet ve teşekkürlerimi iletmek için buraya geldim. Ilıcamız, okullarımız, sağlık tesislerimizle sizlerden büyük destek gördük. Ayağa kalkışımızın temelinde sizlerin katkısı tartışılmaz. Her şey gönlünüzce olsun” dedi.

Meclis Başkanı Kılıç ise yaptığı konuşmada bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı herkese teşekkür etti. Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP Meclis üyesi İsmet Kanık, görevlerinin 30 Mart’a kadar devam ettiğini hatırlatarak, “Çalışma içine giren parti araçlarının ses düzeneklerinden okullarda ders yapan öğrenciler rahatsız oluyor. Bu konuda hassasiyet bekliyoruz” dedi. CHP Meclis üyesi Mehmet Kaçar ise 5 yılını tamamlayan meclis çalışmalarında önemli konulara değindiklerini söyleyerek, “Herkese teşekkür ediyorum. Zaman zaman birbirimizin ifadelerinden bir takım sonuçlar çıkarılmış olabilir. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizi bir aile gibi görüyorum. Dost kalacağımızı düşünüyorum” dedi. Kaçar’ın konuşması sırasında araya giren meclis başkanı Kılıç, “Seni son kez kızdırmak istedim” iyince salon kahkahaya boğuldu.

CHP’li Evnur Sandal ise rahatsızlığı tekrar nükseden grup başkan vekili Ahmet Elmas’ın durumundan bahsederken gözyaşlarını tutamadı. Sandal’ı konuşması sırasında CHP’liler başta olmak üzere bütün meclis üyeleri gözyaşlarına boğuldu. Grup konuşmasını Ahmet Elmas yerine Dursun Genç yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat