Özdilek

Siyaset

HEPAR İzmit İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Kocaeli İl Teşkilatı, son olarak resmi açılışı yapılan Gölcük ve Kartepe İlçe teşkilatları ile 5 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamış oldu.

27 Kasım 2014 Saat: 22:32
HEPAR İzmit İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği
HEPAR İzmit İlçe Başkanlığı’nda görev değişikliği

2015 Genel Seçimleri’ne kuvvetli girmek isteyen partide Kocaeli’de ilk açılışı yapılan İzmit İlçe Başkanlığı’nda da İlçe Başkanlığı görevine Ümit Salih Bolol atandı. Kuruluşundan itibaren dikkat çeken çalışmalara imza atan İlçe Başkanı Mehmet Soner Özbey il genelinde sürdürülecek teşkilatlanma çalışmalarından sorumlu olmak üzere İl Başkan Yardımcılığı görevine atanırken İzmit İlçe sekreteri Ümit Salih Bolol yeni ilçe başkanı oldu. 31 yaşında ve İzmit doğumlu olan Ümit Salih Bolol, Endüstri Mühendisi. İzmit İlçe teşkilatının tanıtım ve propaganda faaliyetlerinde kuruluşundan itibaren aktif olarak yer alan yöneticilerindendi.

 

Ümit Salih Bolol’un yaptığı açıklama; “HEPAR ailesi olarak 21. yüzyılın Kuva-i Milliye Hareketi olarak yola çıkmış bir grubuz. Bir siyasi partiden öte vatansever halk hareketiyiz. Tüm üyelerimiz Türk Milleti için girilmiş bu mücadelede verilen her görevi yerine getirmeye hazırdır. Şahsımı bu göreve layık gören parti yöneticileri ve dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başkanımız Mehmet Soner Özbey ve yönetim kurulumuz ile birlikte 2015 seçimleri için stratejilerimiz ve yol haritamız belliydi, çalışmalarımıza ara vermeden aynı azimle devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat