Özdilek

Siyaset

HEDEFİMİZ CHP BAYRAĞINI İZMİT’İN TEPESİNE DİKMEK

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği iftarda konuşan ilçe başkanı Selman Yıldırım yerel seçimlerde hedeflerinin CHP bayrağını İzmit’in tepesine dikmek olduğunu söyledi

4 Ağustos 2013 Saat: 15:52
HEDEFİMİZ CHP BAYRAĞINI İZMİT’İN TEPESİNE DİKMEK
HEDEFİMİZ CHP BAYRAĞINI İZMİT’İN TEPESİNE DİKMEK
CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları üyeleri, fuar içinde bulunan Onur Müzikhol`de iftar yemeğinde buluştu. Yaklaşık 400 kişinin katıldığı iftar yemeğine CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, il gençlik kolları başkanı Ozan Aksu, Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayları Keramettin Gençtürk ve Ali Akdemir, İzmit Belediye Başkan aday adayları Hakan Tanta, Ertuğrul Akalın, Fatma Kaplan Hürriyet, Cüneyt Özkürkçügil, gençlik kolları parti meclisi üyesi Onur Adıgüzel ile çok sayıda genç katıldı.
 
İzmit ilçe gençlik kolları başkanı Emre Andız ve yönetim kurulunun ev sahipliğindeki yemekte İzmit İlçe Müftülüğü`nde görevli Mustafa Cömert Kur`an-ı Kerim tilavetinde bulundu. İftar sonrasında gençlere hitap eden ilçe gençlik kolları başkanı Emre Andız, “Görevi devralırken; CHP`nin görevden almaların, istifaların yaşanmadığı bir parti olduğunu söyledik. CHP çok değişti. Görevi bırakmak isteyenler bayrağı teslim etmesini bildi” dedi.
 
2014 yerel seçimlerinde İzmit`i kazanacaklarından şüpheleri olmadığını kaydeden Andız, “Biz kazanacağımız belediyede nasıl projeler yapabileceğimizi tartışıyoruz ve projeler üretiyoruz. Buradaki tablo gösteriyor ki zafer bizim olacak. Diren İzmit 239 gün kaldı” şeklinde konuştu. Parti meclisi üyesi Onur Adıgüzel de yaptığı kısa konuşmada, “İzmit`te bayrağı tepeye dikmek istiyorsanız el ele ve kol kola olmalısınız. Bizler bu kentin değerlerine sahip çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.
 
Daha sonra söz alan İzmit Belediye Başkan aday adayları Cüneyt Özkürkçügil, Fatma Kaplan Hürriyet ve Hakan Tanta da kendilerini tanıtan kısa birer konuşma yaparken, sırasıyla Büyükşehir Belediyesi Başkan aday adayları Ali Akdemir ve Keramettin Gençtürk de gençlere hitap etti. Prof. Dr. Ali Akdemir, “Bu kentin daha iyi yönetilebilmesi için sosyal demokrat bir anlayışa ihtiyaç var. 2014`te inanıyorum ki CHP iktidara gelecek” açıklamasında bulundu. 
 
Gençleri yalnız bırakmayan İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım da “Hedefimiz CHP bayrağını İzmit`in tepesine taşımak. Ben bu konuda gençlerimize sonuna kadar güveniyorum” dedi. Aday adaylarına yönelik hatırlatma yapan Yıldırım, “Biz ‘2014 İzmit bizim` dedik. Tanıtım broşürlerinizi yaparken lütfen bu sloganı kullanın. 2 Eylül`de başvurular tamamlanmış olacak. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza eşit mesafedeyiz” şeklinde konuştu.
  
Tüm aday adaylarının kendilerini tanıtacağı bir program yapacaklarını da kaydeden Yıldırım, “Tüm aday adaylarımıza kendilerini ifade etme fırsatını vermek istiyoruz. Program kapalı spor salonunda, 3-4 bin kişinin katılabileceği bir buluşma olabilir. Hem parti olarak kendimizi hem de aday adaylarının kendilerini daha iyi ifade etmeleri açısında buna ihtiyaç olduğunu hissediyoruz. Önümüzdeki günlerde yönetimle görüşerek program tarihini açıklayacağız” ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat