Özdilek

Kültür/Sanat

Hedef, Şehre Yeni Bir Kimlik Kazandırmak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, belediye olarak şehre yeni bir kimlik kazandırmayı hedef edindiklerini belirterek, bunu da kentlerin kalbi olarak gördüğü okullarda başlattıklarını vurguladı

 

Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, okul müdürleri ve aile birliği başkanlarıyla bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Özellikle okulların eksikliklerini giderme noktasında eğitim kalitesini yükseltmek adına birçok çalışmada bulunan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, sık sık okul idarecileriyle bir araya geliyor. Dört eğitim bölgesinin olduğu Derince’de ilk olarak 1. Eğitim Bölgesi ile toplantı yapan Alemdar, 4. Eğitim Bölgesi’ndeki okulların müdür ve aile birliği başkanlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Paşa Yıldız’ın da katıldığı toplantıya Derince Belediyesi Başkan Yardımcıları Osman Ergin ve Sayim Oral da eşlik etti.

 

Siz 1 yapın, biz 3 yapalım

Derince Belediyesi olarak yaptıkları en önemli işlerin başında okullarda yapılan çalışmaların geldiğini vurgulayan Başkan Alemdar, yapılan hizmetlerin efektif olarak devam etmesi için onların korunması gerektiğine dikkat çekti. Bekir Sıtkı Özer İ.Ö.O. bahçesine yapılan kauçuk zeminin bazı bilinçsiz kişilerce murçla parçaladığını her defasında hatırlatan Başkan Alemdar, bu tarz olayların eğitimle çözüleceğini, okulları da bu yüzden öncelikli hizmet alanları olarak gördüklerini belirtti. Okulların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında, veli ve öğretmenlerin yanı sıra diğer vatandaşlarında el birliği yapması gerektiğine değinen Alemdar, “Sizler 1 yapın, bizler zaten 3 yaparız” dedi.

 

Çiçekle teşekkür ettiler

Harikalar Sahili Kandil Kafe’de gerçekleşen toplantıya İshakçılar İ.Ö.O, Sabancı Çalışanları ve Ortakları İ.Ö.O, İbni Sina İ.Ö.O, Fatih İ.Ö.O, Pakmaya Huriye Pak İ.Ö.O, Sırıpaşa İ.Ö.O, Piri Reis İ.Ö.O ile Necip Fazıl Anadolu ve Anadolu İmam Hatip Liseleri’nin okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı. Toplantıda okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları sırayla okullarının taleplerini iletirken, Başkan Alemdar bu talepleri bir bir not aldı. Fatih İ.Ö.O Müdürü Cantürk Şanal, belediyenin okullarına yaptığı katkıları velilerin çok iyi bildiğini, bunu da okul idaresi olarak düzenledikleri ev toplantılarından anladığını belirterek mahallelinin teşekkürünü iletti. Toplantının ardından başkan Alemdar, katılımcılara kitap armağan ederken, Sırrıpaşa İ.Ö.O Okul Müdürü Ziya Akça ve Okul Aile Birliği Başkanı Gülşen Akbulut ile Pakmaya Huriye Pak İ.Ö.O Müdürü Alper Yazıcı ve Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Çetin eğitime yaptığı katkılardan dolayı Başkan Alemdar’a çiçek takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat