Özdilek

Siyaset

Hedef; rakibi Belsa'dan indirmek

Ön seçimde kendisine destek veren partililerine teşekkür ziyaretlerini sürdüren CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen Yenimahalle ziyaretinde tek hedeflerinin AKP'yi Belsa Plaza'dan indirmek olduğunu söyledi

12 Kasım 2013 Saat: 10:37
Hedef; rakibi Belsa'dan indirmek
Hedef; rakibi Belsa'dan indirmek

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, ilçe başkanı Selman Yıldırım ve partililerle birlikte Yenimahalle, Kuruçeşme, Şirintepe ve Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi'ndeki partililerine teşekkür ziyaretinde bulundu. Sirmen'in ilk durağı Yenimahalle oldu. Sirmen, Yenimahalle Muhtarı Tüncay Aşkın başta olmak üzere kalabalık partili bir grup tarafından karşılandı. Mahalle kahvesinde partilileriyle oturan Sirmen partililerine teşekkür etti. 

SEFA SİRMEN'İ İZMİT'E BAŞKAN YAPMA YARIŞIDIR
Burada partililerine seslenen ilçe başkanı Selman Yıldırım, “Ön seçimde göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. 2-3 aylık süreç partimiz açısından oldukça önemli bir süreçti. Uzun süredir yapılmayan üyelerle ön seçim yapıldı ve örgütün isteğiyle Sefa Sirmen belediye başkan adayı oldu. Aday adayları arasındaki yarış 27 Ekim'de bitti. Artık yeni bir yarış başladı. Bu yarış ise CHP'yi 30 Mart'ta iktidar yapma yarışıdır. Sefa Sirmen'i İzmit'e başkan yapma yarışıdır. CHP'yi iktidar yapmak hepimizin boynunun borcudur” dedi.

TEK HEDEF AKP'Yİ BELSA'DAN İNDİRMEKTİR

Selman Yıldırım'ın ardından söz alan İzmit Belediye başkan adayı Sefa Sirmen, “Hedefizim el birliği yaparak AKP'yi Belsa Plaza'dan indirmektir. Öyle bir rakibimiz var ki ne Allah'tan korkar ne de Müslüman'dan. Bizim işe alarak ekmek verdiğimiz insanları sırf sosyal medyada paylaştığım yorumlar nedeniyle işine son verdiler. Ben üç dönem belediye başkanlığı yaptım. Asla kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Hem 5 vakit namaz kılacaksın hem de insanların ekmeğiyle oynayacaksın” diyerek eleştirilerde buldundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat