Özdilek

Siyaset

Hayırcılara ,elektrik kesik ambargosu

Hayırcılar Çayırova Belediyesi Toplantı Salonuna, Belediyenin elektrikler kesik ambargosu ile alınmadılar.

13 Şubat 2017 Saat: 07:52
Hayırcılara ,elektrik kesik ambargosu
Hayırcılara ,elektrik kesik ambargosu

CHP Çayırova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "TEK ADAM REJİMİNE HAYIR" programının yapılacağı Çayırova Belediye Salonu’nun kullandırılmaması üzerine CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan bir basın açıklaması yaptı.

   Açıklamada Tarhan şunları söyledi;

“Tek Adam Rejimine Hayır” programı için İstanbul Milletvekilimiz Mahmut Tanal, PM Üyemiz, Milletvekilimiz Haydar Akar, İlçe Başkanımız Selahattin Kaya, İlçe Örgütümüz, partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte geldiğimiz Çayırova Belediyesi Toplantı Salonuna, Belediyenin elektrikler kesik ambargosu ile alınmadık. Çayırova İlçe Başkanlığımız düzenlediği bu program için daha önceden Çayırova Belediyesi'den tüm izinleri almış olmasına rağmen, Belediyenin bu yaklaşımı kimlere biat ettiğini açıkça ortaya koymuştur. Bugün Çayırova Belediyesi halkın kararından korkup, tek adamların himayesi ve direktifinde demokrasiyi çiğnemiştir. Her ne olursa olsun baskılar bizi yıldıramaz...Korkmuyoruz! Yılmıyoruz! Sinmiyoruz! Bizim mücadelemiz, “evet”e mahkum olanların özgürlüğü için! Bu soğukta bizleri yalnız bırakmayıp alanları dolduran kendi egemenliği için HAYIR diyen, tek adamlardan korkmayan Çayırova halkı HAYIR diyor. HAYIR 'lı kararlar birilerini korkutuyorsa, milletçe HAYIR'lı yoldayız.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat