Özdilek

Siyaset

Haydar Akar'dan Şok uyarı!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, KBB Adayı Tahsin Tarhan'ın CHP'li gençlere verdiği yemekli toplantı da tüm gençleri seçmen listelerinde rahatlıkla bulabilecekleri nüfus sahtekatlıkları konusunda uyardı.

12 Ocak 2014 Saat: 21:20
Haydar Akar'dan Şok uyarı!
Haydar Akar'dan Şok uyarı!
Ölmüş insanlarımızın kimliklerini kullanıyorlar
Akar, "Sizinle aynı adreste oturan aslında var olmayan, yaşamayan ve hatta ölmüş insanların beraber oturduğunuzu tespit edebilirsiniz. Sadece seçmen kütüklerini kendi üzerinizden kontrol edin. Arayın, bulun ve ihbar edin. Bazı sahtekarlar ölmüş insanların kayıtlarını alıp bunlar adına yaşayan birilerinin oy kullanmasını sağlayabilmek için ölmüş insanların kayıtlarını bu olaydan tamamen habersiz insanların evlerinde ikamet ediyorlar şeklinde göstermeyi meslek edinmişler. Geçtiğimiz seçimlerde de buna benzer olayları yakalamış ve ispatlı bir şekilde yüksek seçim kurullarına vermiştik ama malum kişinin hakimleri dikkate bile almadan başvurularımızı reddetmişti" dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat