Özdilek

Kültür/Sanat

“ Hayatın Renkleri” Diğital Sergide

SelfPanel Dijital Medya Çözümleri ve KASK işbirliği ile hazırlanan dijital fotoğraf sergisinin açılışı Arasta Park Alışveriş ve Yaşam Merkezinde yapıldı.

11 Aralık 2013 Saat: 11:59
“ Hayatın Renkleri” Diğital Sergide
“ Hayatın Renkleri” Diğital Sergide

 

  Klasik sergilerden oldukça farklı olan sergi, açılışı ile de dikkat çekiciydi. Sergi, dijital ortamda kurdele kesimi ile başlatıldı. Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri ve seçkin bir davetli katılımı ile gerçekleşen açılış kokteylinde söz alan KASK başkanı Cengizhan Günesen, sergi açılışının aynı zamanda SelfPanel Dijital Medya Çözümlerinin de resmi duyurusu niteliğinde olduğunu belirterek katkılarından dolayı firma yetkililerine teşekkür etti. Türkiye’de ve ilimizde bir ilk olma özelliğini de taşıyan “Hayatın Renkleri” adlı sergiye, Bilgi Birikim, Arasta Park ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de destek verdiğini belirten Cengizhan Günesen,  dijital serginin eşzamanlı olarak Ncity AVM’deki SelfPanel ekranlarında da gösterimde bulunduğunu söyledi. SelfPanel adına konuşma yapan firma yetkilisi Mehmet Alhas da  verdikleri hizmetin, bilgisayar bağlantılı dijital içerik mecralarını tek merkezden kontrol ederek web tabanlı bütünleşik bir içerik yayınlama ve kontrol sistemi olduğunu belirtti. Bu sayede dünyanın neresinde olursa olsun ekranların merkezi olarak kontrol edilebildiğini ve hedef kitleye ilgilerini çekecek bilgiler, reklamlar, duyurular, uyarılar ulaştırılabileceğini aktardı. Mehmet Alhas, SelfPanel sistemlerinde KASK üyelerinin fotoğraflarını yayınlamaktan mutlu olduklarını belirtti. Dijital fotoğraf sergisi 15/12/2013 Pazar günü saat 22:00 ye kadar izlenebilir.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat