Özdilek

Güncel

Havuç’u Romanlar’ın Spor Komisyonu Başkanı oldu

İlimizin başarılı gençlerinden Tolga Havuç’a önemli bir görevde Türkiye Romanlar Konfederasyonundan verildi.

10 Kasım 2015 Saat: 11:10
Havuç’u Romanlar’ın Spor Komisyonu Başkanı oldu
Havuç’u Romanlar’ın Spor Komisyonu Başkanı oldu

Cimnastik branşında yapmış olduğu çalışmalarla adını ulusal ve uluslararası spor kamuoyuna duyuran ilimizin başarılı gençlerinden Tolga Havuç, ülkemiz genelinde son yıllarda önemli çalışmalar gerçekleştirerek Roman vatandaşlarımızın sesini kamuoyuna başarıyla duyuran ve tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını dile getiren Türkiye Romanlar Konfederasyonu, genç spor adamı Tolga Havuç’u Türkiye Romanlar Konfederasyonu Spor Komisyonu Başkanlığına atadı.

 

Türkiye Romanlar Konfederasyonu Genel Başkanlığında gerçekleşen atama programında Tolga Havuç’a resmi yetki belgesini Konfederasyon Genel Başkanı Ahmet Çokyaşar takdim etti.

 

Tolga Havuç kimdir?

  1. Spor kariyerine eğitimci olarak 3 yıldır devam eden Tolga HAVUÇ, 2009–2010 sezonunda Üçyol doğu spor futbol kulübü, 2010–2011 yılında Kocaeli Güneşspor, 2011–2012 sezonu içersinde Derbent spor kulübünde göreve devam etmektedir. Aynı zamanda, 2011 yılında Kocaeli'de ilk ve tek resmi jimnastik kulübü olan,KOCAELİ OLİMPİYAT YILDIZLARI GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ' NDE kurucu başkan olarak görev yapmaktadır. Turizm çalışmaları kapsamında; Kocaeli Turizm Derneği Danışmanı olarak görev yapmaktadır, ayrıca Kandıra Turizm Derneği 2. Başkanı aynı zamanda Kocaeli Kandıralılar Derneği Onur Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Ayrıca tv program yapımcısı ve spor yazarı olan Tolga Havuç Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti üyesidir. Aynı zamanda çeşitli spor merkezlerine, şirketlere, sivil toplum kuruluşlarına spor danışmanlığı yapmaktadır. Turizm, sağlık, sanat gibi alanları spor branşı ile birleştirmek için çeşitli projeler üzerinde çalışmaktadır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat