Özdilek

Turizm

Havacılar 99. Kuruluş yıldönümünde buluştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Hava Kuvvetleri’nin kuruluşunun 99. yıldönümü nedeniyle Körfez Hava Radar Mevzi Komutanlığı’nda anıları tazeleme günü etkinliği düzenlendi.

 

Körfez Hava Radar Mevzi ve Garnizon Komutanı Hv. Kont. Alb. Vedat Göger ile eşi Zerrin Göger’in ev sahipliği yaptığı programa; Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve eşi Ayşe Şirinoğlu, 1989-1992 yıllarında birlik komutanlığı yapan Emekli Albay Ahmet Kara, 2003-2008 yılları arasında birlik komutanlığı yaptıktan sonra, M.S.B. 3 Nolu Muayene Komisyon Başkanlığı’na atanan Albay Erhan Kahveci ve eşi Sibel Kahveci, birlikte görev yaptıktan sonra emekli olan personel ile halen birlikte görev yapanlar aileleriyle birlikte katıldı.

 

Havacılar Günü kapsamında düzenlenen programda Hava Kuvvetleri’nin tarihi ve vatan savunmasında üstlendiği görevler, Körfez Hava Radar Mevzi Komutanlığı’nın tarihçesi hakkında brifing verildi. Piknik yapan konuklar anılarını yad ederken, çocuklarda kendi aralarında çeşitli yarışmalar düzenlediler. Hava Kuvvetleri’nin 99. kuruluş yıldönümü ve anıları tazeleme günü programı, geçtiğimiz yıl İlimtepe sırtlarında yanan bölgede oluşturulan 100. Yıl Hatıra Ormanı’na fidan dikimi programıyla son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat