Özdilek

Eğitim

Hastanede Uygulamalı Yangın Eğitimi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, belirli aralıklarla yapılan Yangın Önleme ve Söndürme Teknikleri Temel Eğitimi ve Uygulamalı Tatbikatı ile Acil Durum ve Afet Yönetimi ve Hastane Afet Planıyla ilgili eğitim 25 Kasım’da hastanenin konferans salonunda gerçekleştirildi.

 

Başhekim Yardımcısı Dr. Ekrem Kuşkonmaz, Müdür Yardımcısı Beser Özdağ, Acil Tıp Uzmanı Dr. Hasan Abdurrahmanoğlu, Kalite Yönetim Masası Sorumlusu Leyla Eralp ve Başhemşire Yardımcısı Ali Çelik’in oluşturduğu Hastane Afet Planı (HAP) Komisyonu’nun hazırladığı eğitim ve tatbikat programı, başarıyla tamamlandı. Program kapsamında, Sivil Savunma Uzmanı Salih Bilgiç, acil durum ve afet yönetimi ve Hastane Afet Planı (HAP) hakkında, personeli bilgilendirdi.

 

Ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye erlerinden Ayşegül Turan ve Murat Göroğlu, hastane personeline Yangın Önleme ve Söndürme konulu bir eğitim verdiler. Eğitimin ardından, uygulamalı tatbikat ve tahliye yapıldı. Hastane Müdür Yardımcısı Beser Özdağ, “Tatbikat esnasında yaşanan aksaklıklar not alındı. Bir sonraki tatbikat ve tahliyede bu aksaklıkların yaşanmaması için personel ayrıca bilgilendirilecektir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat