Özdilek

Sağlık

Hasta çok, Doktor yok..!

Fatih Devlet Hastanesi Çayırova Semt Polikliniği yoğun hasta kabulüne rağmen sancılı bir şekilde yapılıyor. Fatih devlet hastanesinin yeterli olmayan doktor sıkıntısını Çayırovalı hastalar çekiyor.

24 Ocak 2013 Saat: 23:22
Hasta çok, Doktor yok..!
Hasta çok, Doktor yok..!

Semt Polikliniği Fatih Devlet hastanesine bağlı olarak sağlık hizmet veriyor.  Hastanedeki hekim sıkıntısı nedeni ile zaman zaman semt polikliniğinde bazen sabah bazen de öğlenden sonra görev yapabiliyorlar. Tam gün hizmet veremiyorlar. Fatih Devlet hastanesinde yaşanan doktor sıkıntısı Çayırova semt polikliniğine de olduğu gibi yansıyor.  Çünkü, hekim sıkıntısı nedeni ile buraya düzenli olarak hekim gönderilemiyor. Semt polikliniğine randevu alarak gelen hastalar o gün göreve gelmeyen veya Fatih Devlet hastanesi tarafından hastaneye çağrılan doktorlar nedeni ile tedavi olamıyorlar.

Çayırovalı hastalar çaresiz

Çayırova semt polikliniğinde, dahiliye, genel cerrahi, KBB, göz, kadın doğum servislerine doktorların düzenli olarak gelemediği, bazı günler poliklinikte vizit yapan doktorun Fatih devlet hastanesine acil alınmaları, alınan hekimin yerine bir başka hekimin görevlendirilmemesi hastalar ve hasta yakınları tarafından tepkilere yol açıyor.

Hekim ve sağlık personeli yetersiz

Uzmanlar, Fatih Devlet Hastanesi tarafından 10 uzman doktor ile birlikte toplam 30 sağlık personelinin görev yaptığı Çayırova semt polikliniğinde daimi kadro veya hergün görevli hekim olmadığı sürece burada sağlık sorunlarının artmaya devam edeceğini vurguladılar.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat