Özdilek

Aşayiş

Hasta atı zorla ayağa kaldırmaya çalıştı

Atın sahibi olan Yaşar Sağlam Atın hasta olmasına rağmen kaldırmaya calışması kuyruğundan çekerek,elindeki iple çekerek ve zaman zaman vurarak kaldırma çabaları tepkiye neden oldu.

16 Nisan 2017 Saat: 10:08
Hasta atı zorla ayağa kaldırmaya çalıştı
Hasta atı zorla ayağa kaldırmaya çalıştı

 

İzmit yeşilova mahallesi düzen sokak no:13 adresinde cengiz soydana ait   evin apartamn boşluğuna girerek sıkışan hasta atı gören ev sahibi önce ata müdahale ederek kendisi kurtarmaya calıştı. Ancak başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri atin bacaklarını sıkıştığı yerden çıkarttı ancak  at yerinden kalkamadı. Bunun üzerine itfaiye ekipleri veteriner ekiplerine haber verdi.

Bu esnada atın sahibi olan Yaşar Sağlam olay yerine geldi. Atın hasta olmasına rağmen kaldırmaya calısan  Sağlam, atın kuyruğundan çekerek,elindeki iple cekerek ve zaman zaman vurarak  denemelerine devam etti.

Itfaiye ekipleri atın hasta olduğunu kalkamayacağını ve veteriner hekim beklemesi gerektiğini söyleyerek olay yerinden ayrıldı.

Yaşar sağlam bir süre daha atı yerinden kaldırmaya çalıstı. Ancak çabalari boşa çıkınca yakınlarıni arayarak bolgeye çağırdı.Gelen yakınlarıylada cabaları sonuç vermeyince caresiz zabıta ve belediye ekipleri beklendi. Yaklaşık 2 saat sonra gelen ekipler atı hayvan hastanesi ve barınma merkezine götürdu 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat