Özdilek

Güncel

Haşhaşilerin inlerine girilsin

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu Başkanı Ali Akbaş, Fetullah Gülen ve cemaatini “Haşhaşi” diye tabir ederek inlerine girilmesini istedi.

5 Nisan 2014 Saat: 18:05
Haşhaşilerin inlerine girilsin
Haşhaşilerin inlerine girilsin

Kocaeli İnanç Özgürlüğü Platformu, her hafta cumartesi günü düzenlediği basın açıklamalarının bir yenisini İzmit Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirdi. Fetullah Gülen’i ve cemaatini hedef alan platform, “Haşhaşilerin inlerine girilsin, 17 ve 25 Aralık’ın hesabı sorulsun” diye sloganlar attı. Ellerinde “Fetullah Gülen, Türkiye’ye gel, hesap ver” yazılı pankartlar taşıyan platform üyeleri adına açıklamayı platformun başkanı Ali Akbaş yaptı. Daha önce Atatürk’e hakaret ettiği için yargılanan platform başkanı Ali Akbaş, şunları söyledi: “Geride kalan 30 Mart seçimleri, halkın sandıkla seçtiği iktidarı, sandık dışı kirli operasyonlarla indirmeye kalkan iç ve dış hainlere tokat gibi bir cevap olmuştur. Başbakan’a ve iktidara seçim sırasında söylediği sözleri hatırlatmak istiyoruz. Bu ülkenin geleceğine, güvenliğine, halkın huzuruna kasteden Amerika, İsrail, Pensilvanya güdümlü haşhaşiler hareketine operasyon derhal başlatılmalıdır.

Bundan sonra bu tür girişimlerin olmaması için suçluların yargı önünde hesap verip, hak ettikleri cezayı almaları şarttır. Bunlara acındığı takdirde ülkemiz ve masum halk yarın acınacak duruma düşer. Pensilvanya medyasının yayın organlarında aylardan beri hırsızlık ve yolsuzluk propagandası devam etmekte. Bu ülkede dürüstlükten, hırsızlıktan bahsedecek en son kesim Pensilvanya grubudur. Herkes biliyor, yargıda, emniyette, diğer resmi daire sınavlarında, önceden soruları çalıp, kendi yandaşlarınıza verip, nasıl kul hakkına girdiğiniz, sınav sorusu hırsızlığı yaptığınız herkesçe malumdur. Siz evvela bu hırsızlığınızın hesabını verin. Bu sınavlar tek tek incelenip, soru hırsızlığı yoluyla Pensilvanya grubunun devlet içine soktuğu paralellerin hepsinin işine son verilmeli ve yargı süreci başlatılmalıdır.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat