Özdilek

Siyaset

Has Partinin Kadınları Seçime Hazır

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Halkın Sesi Partisi İl Kadın Kolları seçim öncesi son toplantısını il binasında gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Erol Pekcan da katıldı.

 

Has Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Kolat, partimizin il kadın kolları olarak seçime hazırız. Ev ziyaretlerimiz, hasta ziyaretlerimiz oluyor. Bayanlarımızla pazarlarda, caddelerde birlikte oluyoruz. Aday adaylarımıza sağladığımız desteği bu gün artık adaylarımıza sağlayacağız. Onların programlarına katılacak, onları bizlerin yaptığı programlara davet edeceğiz. Hep birlikte Has Partinin meclise taşınması için büyük çaba harcıyoruz dedi.

 

İl Başkanı Erol Pekcan ise, partimizin meclise girebilmesi için iki kurumumuza büyük görevler düşüyor. Bunlardan biri gençlik kollarımız diğeri ise kadın kollarımız dedi. Bu iki kurumumuz sıkı bir çalışma içinde bulunduğu sürece sonuca varmamız zor olmak.

 

Bu gün Kadın kollarımız büyük bir gayretle çalışıyorlar. Birçok ziyaretleri oluyor. Güzel üye çalışmaları var. Erkeklerin açamadıkları birçok kapıyı açıyorlar. Ailede anneyi kazandığınızda o aileyi kazanmış oluyorsunuz. İşte bu yüzden kadın kollarımız çok çalışmalı, büyük katkı sağlamalı dedi. Seçim beyannamemiz açıklandı, adaylarımız hazır heyecanlı bir süreç bizi bekliyor. İşimiz aslında çok kolay yeter ki insanlara ulaşabilelim. Vatandaşın zaten Sayın Genel Başkanımıza, Partimize büyük teveccühleri var. Onlara ulaştığımız da çok şey anlatmamıza gerek yok. Biz geldik. “Sesiniz olmaya geldik” dediğinizde desteklerini, oylarını bize vereceklerdir.

 

Çünkü yorgun iktidarın, seçimden seçime projeleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyan bu iktidarın ülkenin sorunlarını çözemediklerini artık herkes biliyor. Bazen rakamlar her şeyi ifade etmez. Buyurun gelin halk pazarlarına gelin, insanların poşetlerine bakın birde ailede kaç kişi olduğunu sorun. Her şeyin cevabı işte orada, her şey halkın alım gücünde saklı dedi.    

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat