Özdilek

Güncel

HANEDAN Konakları Ayvalık’ta Fark Yaratıyor

Murat Altınay ve Süphan Candemir’in sahibi olduğu, 15 yıllık inşaat tecrübesini Balıkesir merkezden sonra güzel ilçesi, Ege’nin İncisi Ayvalık Şirinkent’te harika konaklarla bütünleştirdi.

1 Ocak 2017 Saat: 16:07
MAY-AY İnşaat’tan HANEDAN Konakları Ayvalık’ta Fark Yaratıyor
HANEDAN Konakları Ayvalık’ta Fark Yaratıyor

MAY-AY İnşaat Türkiye’nin güzel tatil beldesi Balıkesir Kuruluşudur. Murat Altınay ve Süphan Candemir’in sahibi olduğu, 15 yıllık inşaat tecrübesini Balıkesir merkezden sonra güzel ilçesi, Ege’nin İncisi Ayvalık Şirinkent’te harika konaklarla bütünleştirdi.

Projede 36 villa bulunmaktadır. Villalar 3+1 olup 350 m2 arsa üzerine kurulmuş olup kullanım alanı 160 m2 dir. Müstakil kullanımlı site halinde konuşlanan Hanedan Konakları denize 20 metre, doğayla iç içe, şömineli, klimalı, kaloriferli olup yazlık ve kışlık olarak kullanılabilir. Yeni yıl dolayısı ile alıcı misafirlere yeni yıl hediyesi olarak %10 indirim kampanyası uygulanmaktadır. Fiyatlarımız, bilgilendirme ve ziyaret için, Süphan Candemir - 0 555 9956787 veya Murat Altınay - 0 542 5949822 numaralı telefonlar ile irtibata geçebilirsiniz.

Şirket ortaklarından Candemir, aslında Iğdır'lı olup inşaat ve gıda sektöründe kendisini ispatlamış, çalışkan, dürüst ve hizmet üreten bir işadamıdır. Balıkesir'de yaptığı işlerle anılan Candemir, ''inşaatlarımız fiyat kalite oranına bakıldığında fark yaratmaktadır. Kaliteden ödün vermedik, kendim ve ailem için ne düşünüyorsam aynı kaliteyi bu siteden ev sahibi olmak isteyenler içinde düşündük. Güven ve kalite bizim işimizdir'' diye belirtti.

MAY-AY İnşaat, inşaat projeleri yanında Balıkesir merkezde HANCI Kebap-Izgara restoranı olarak hizmet vermektedir. Tamamen Antep ve Adana Mutfağı’nın leziz kebap, ızgara ve tatlılarını sunum yapmaktadır. İzmir yolu SSK Kavşağı’nda bulunan restoranda, toplu yemek, davet, ağırlama hizmetlerini alabilir veya ailenizle beraber geniş bir bahçeye sahip konumuyla HANCI’yı ziyaret edebilir ve eşsiz lezzetlerini tadabilirsiniz. 0 266 2216020 ile irtibata geçebilirsiniz.

Haber: Veysel Kavrayan

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat