Özdilek

Siyaset

Hamşioğlu,Yılbaşını Hastalara Ayırdı

Seçim çalışmalarını derinden ve etkili bir şekilde sürdüren CHP Darıca Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Cengiz Hamşioğlu, yılbaşı gecesini hastanede hastalarla geçirmeyi tercih etti.

3 Ocak 2014 Saat: 13:16
Hamşioğlu,Yılbaşını Hastalara Ayırdı
Hamşioğlu,Yılbaşını Hastalara Ayırdı

Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nde yatan tüm hastaları tek tek ziyaret eden Hamşioğlu, hem yeni yıllarını kutladı hem de onlarla sohbet etti. Hamşioğlu, geç saatlere kadar sokaktaydı.

 

Hamşioğlu, fırsat buldukça yatağının başına oturduğu hastalara  güzel işler yapacaklarını, Darıca halkını mahcup etmeyeceklerini de ifade edip destek istedi. Hamşioğlu, hastalara karanfil vererek onlara bu şekilde sevgilerini de iletti. Hamşioğlu’n jestine karşılık  hasta ve yakınlarının ilgisi gözlerden kaçmadı.

 

 

 

Hamşioğlu’nun saatler süren hastane turuna eşi Tanja Hamşioğlu,  CHP Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan,  Gençlik kolları başkanı Hakan Altıparmak ve gençlik kolları üyesi Günay Köse ile  parti üyesi Erhan Soyak da eşlik etti.

 

Hamşioğlu’na  Tarhan, eşlik etti. Darıca Huzurevini,yılbaşı gecesi çalışanları da unutmadı. Polis Karakolları, İtfaiye, taksi durakları  ve Zabıta görevlisi nöbetçi çalışanları ziyaret ederek;onlara kendi elleri ile hazırladığı içinde meyve ve çerez olan tepsileri verdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat