Özdilek

Siyaset

Hamşioğlu gaza bastı!

CHP Darıca İlçe Başkanlığı heyeti ve Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu Kars İli, Selimiye İlçesi Gürbüzler Köyü Derneği’nde konuştu.

14 Ocak 2014 Saat: 15:03
Hamşioğlu gaza bastı!
Hamşioğlu gaza bastı!

Ziyaret programında CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu ve partili heyet yer aldı.Yoğun bir kalabalıkla CHP’li heyeti karşılayan Gürbüzler Köyü Derneği Üyeleri’nin yanı sıra mahalle halkı da yer aldı.

Dernek lokalinde üyelere ve vatandaşlara yönelik ilk konuşmayı CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali gerçekleştirdi. Kösali, “ Bu ülkede  Genelkurmay başkanları, paşalar, generaller  cezaevlerine sokuluyor ama başbakanın oğlunun ifadesi alınamıyor.  Millet karnını doyurmaktan aciz, bakan çocukları milyar dolarla oyun oynuyor. “ dedi. Kösali, konuşmasını şöyle sürdürdü:”Sahil Darıca’nın ve bu bölgenin yüzkarası. Balık ve köfte yiyebileceğiniz bir restoran bile yok. Sadece dolgu yapıp ağaç diktiler, insanlar çekirdek yiyor. Eskihisar cıvıl cıvıl ve canlı, Darıca ise çok kötü durumda. Rüzgar türbini yaptılar, o kadar para harcadılar niye yaptıklarını söyleyemiyorlar. Saat kulesi, giriş kapısı ve birçok gereksiz işler yaptılar.İmar sorunlarını bahane ediyorlar ve 40 yıl önceki yönetimin hazırladığı planları eleştiriyorlar. 20 yıldır aynı siyasi zihniyet yönetiyor, neden çözmediniz?Bunlar imar sorunlarını, kendi yandaşlarına çıkar sağlayarak çözüyorlar. Kişiye özel imar çalışması yapıyorlar. CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu da, Darıca’nın mevcut durumundan memnun olmadığını belirterek, “Yerel yönetimler sadece mevcut ihtiyaçları değil insanların huzur ve mutluluğunu da sağlamalı. Darıca’da bunu gerçekleştirecek potansiyel var ancak beceremiyorlar. 50 yıldır yaşadığım bu durumdan memnun değilim” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat