Özdilek

Siyaset

HAMŞİOĞLU, DERNEKLERE ÇIKARMA YAPTI

CHP Darıca Belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu, bir günde dört derneği ziyaret ederek, göreve geldiklerinde yapacakları hizmetleri anlattı.

28 Ocak 2014 Saat: 22:15
HAMŞİOĞLU, DERNEKLERE ÇIKARMA YAPTI
HAMŞİOĞLU, DERNEKLERE ÇIKARMA YAPTI

İlçe başkanı Selman Kösali, Selman Kösali ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Ardahan Karakale derneğini ziyaret etti. Başkan Durmuş Çelik tarafından karşılanan CHP heyeti, burada dernek üyelerine göreve geldiklerinde yapacakları projeleri anlattıp destek istedi.

Hamşioğlu ikinci olarak Kars Benliahmet Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Mülazim Dursun ve Dernek başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Hamşioğlu ve Kösali, yaklaşık 300 vatandaşa hitap ettiler. İlçe başkanı Kösali, hükümet, Büyükşehir Belediyesi ile darıca belediyesine yüklenip, Darıca’yı mağdur ettiklerini söyledi.

EZİLDİK

Kösali, “Yıllardır Darıca’ya göstermelik işler dışında çivi çakmadılar. Darıca geri bıraktırıldı, ezildi ve kent kimliğine kavuşamadı. Çünkü, önemsemediler, önemseten yerel yöneticiler çıkmadı. Bu yüzden, bunları göndermek zorundayız” diye seslendi.

ÇIKIŞ YOLU VAR

CHP Adayı Cengiz Hamşioğlu da, “bugüne kadar proje, hizmet ve kentsel ilerleme adına ciddi adımlar atılamadı. Tüm sahil kentleri gelişmişliği ile övünür ama biz batırdık. Darıca’da yaşam kalitesi yükseltilemedi. Mahaller arasında dengesizlik giderilemedi ve sorunlar çözülemedi. Bir Bayramoğlu bile batırıldı. Esnafa destek olunadı, şehir güzelleşemedi. Darıca köy ile kent arasında bir şey oldu”dedi. Hamşioğlu çıkış yolu olduğunu, kendilerine fırsat verilmesini istedi.

DESTEK İSTEDİLER

CHP’lilerin üçüncü durağı Amasyalılar derneği oldu. Dernek başkanı Mustafa Cengiz tarafından karşılanan Hamşioğlu ve ekibi burada da göreve geldiklerinde planladıkları çalışmaları anlattılar.

Son olarak Kars Çemre Köyü derneğini ziyaret eden ve dernek başkanı Atilla Ayluçtarhan tarafından karşılanan Hamşioğlu, darıca2nın geleceği için herkesten destek istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat