Özdilek

Kültür/Sanat

Haluk Çetin'den özgün dinleti

Fuaye Organizasyon'un İzmitli müzikseverlerle buluşturduğu Haluk Çetin'in klasik gitarla verdiği konser, katılımcılara keyifli saatler yaşattı.

28 Ocak 2014 Saat: 17:14
Haluk Çetin'den özgün dinleti
Haluk Çetin'den özgün dinleti

Alternaif Kültür Merkezi'ndeki etkinliğin davetli sanatçısı olan Haluk Çetin, piyasaya yeni çıkan albümü ''Çaresi İsyan Olmuştur''da yer alan Ataol Behramoğlu'nun ''Çaresi İsyan olmuştur'', Pir Sultan'ın ''Bize'de Banaz'da'', Köroğlu'nun ''Gökte Uçan Telli Turnam'', Dadaloğlu'nun ''Kalktı göç eyledi avşar elleri'', Aşık Mahsuni Şerif'in ''Mevlam gül diyerek'', Karacaoğlan'ın ''Bir bir yandan'', Bozkırın Tezenesi olarak anılan Neşet Ertaş'ın Gönül Dağı'', Aşık Veysel'in ''Derdimi dökersem derin dereye'', Muhlis Akarsu'nun ''Karnı büyük koca dünya'' ve Muhyi'nin ''Zahit'' adlı türküleri dinleyicilerle buluşturdu.

Cumartesi'ye Behramoğlu

Kültür merkezinin rahat ve konforlu havasında keyifli dakikalar geçiren, daha sonra Cafe Fuaye'deki söyleşiye katılıp Çetin'in imzalı albümlerinden alma fırsatı da bulan müzikseverler, 1 Şubat Cumartesi günü de Ataol Behramoğlu-Haluk Çetin ikilisinin canlı performansına tanık olacak. Önceki akşam etkinliğine katılması beklenen ancak hava koşulları dolayısıyla İzmitlilerle buluşamayan şair Ataol Behramoğlu, Çetin'in klasik gitarı eşliğinde 19.30'dan itibaren 1.5 saat süreyle sahnede kalacak ve etkileyici dizelerini paylaşacak. Öte yandan, Alternaif Kültür Merkezi'nin 24 Şubat'taki şiirli pazartesiler programının konuğu ise oyuncu-şair Cansu Fırıncı olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat