Özdilek

Siyaset

HALKIN SORUNUNU STK’LARDAN BAĞIMSIZ ÇÖZEMEYİZ

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Ali Akdemir, halkın sorunlarının STK’lardan ve sendikalardan bağımsız çözülemeyeceğini söyledi

20 Nisan 2013 Saat: 17:12
HALKIN SORUNUNU STK’LARDAN BAĞIMSIZ ÇÖZEMEYİZ
HALKIN SORUNUNU STK’LARDAN BAĞIMSIZ ÇÖZEMEYİZ
CHP`den Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olan Prof. Dr. Ali Akdemir Yapı Yol-Sen, Tüm Bel-Sen, ESM, SES, Tarım Orkam-Sen`i toplu olarak ziyaret etti. Ziyaret sırasında Akdemir`e, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kaçar eşlik ederken, Yapı Yol-Sen Şube Başkanı Selahattin Pehlevan, ESM Şube Başkanı Yener Çalışkan, SES Şube Başkanı Murat Harata, Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Erdal Karakuş da hazır bulundu. 
 
STK`LAR ÖNEMLİ
Prof. Dr. Ali Akdemir ziyarette yaptığı konuşmada STK ve sendikaların kentin gelişmesindeki önemi üzerinde durdu, Kocaeli`de STK`ların ikinci plana atıldığını iddia etti. Akdemir, şöyle konuştu: “Dileğimiz bu kentin layığıyla ve hak ettiği şekilde yönetilmesidir. Bir öğretim üyesi olarak, STK`ları bu kentin yönetiminde en önemli etken olarak görüyorum. Çünkü STK`lar örgütlü bir kentin tamamını kapsar. Kocaeli`deki her insan STK veya sendika üyesidir. Kocaeli bu bakımdan örgütlü bir kent. 
 
SİZ OLMADAN OLMAZ
Kentte ulaşım, işsizlik, örgütlenme sorunu, tarım alanları sorunu gibi pek çok sorun var. Bu sorunları da STK ve sendikalardan bağımsız olarak çözemeyiz.” Tüm Bel-Sen Şube Başkanı Erdal Karakuş ise Akdemir`i cesaretinden ötürü kutlayarak, “Kocaeli`nin mülteci bir kent olmaktan kurtarılması gerekiyor. Ortalık başarısızlık kokuyor. Katılımcı, demokratik ve şeffaf bir yönetime herkesin ihtiyacı var. Bu seçimler Kocaeli`nin çehresini değiştirecek” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat