Özdilek

Siyaset

Halkımı hiç kandırmadım

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, Eğitim-İş Sendikası Şube Başkanı Bilal Şener ve yönetim kurulu üyelerini sendikada ziyaret etti.

16 Aralık 2013 Saat: 22:43
Halkımı hiç kandırmadım
Halkımı hiç kandırmadım

Sendika başkanı Şener, Sirmen'in ziyareti nedeniyle teşekkür ederek "Geçmişten bildiğimiz sosyal belediyeciliği kendisi sadece İzmit'e değil Türkiye'ye tanıtan kendisidir. İzmit'teki birçok projenin mimarı kendisidir. Kendisiyle gurur duyuyoruz" dedi. 
 
BELEDİYE BAŞKANI OLURSUNUZ 
Şener, devam ederek "Umarız belediye başkanı seçilir ve seçildiğinde de kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Raylı sistemi siz belediye başkanlığınız döneminde ilk kez siz telaffuz ettiniz. Şehir merkezindeki ulaşımın çözülmesi için sosyal demokrat belediyeciliğin bunu çözeceğinden eminiz. Kente kültürel ve sosyal projelere de destek vereceğinizden eminim" dedi.  
 
SIRADAN KENT OLDUK 
CHP İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen, "30 Mart'tan sonra yapmamız gerekenlerin hepsini yapacağız. İzmit'e değer katan projeleri daha önce birlikte yaptık, 30 Mart'tan sonra da yine birlikte yapacağız. Doğalgaz, Yuvacık Barajı gibi projeler kimliğimizi ortaya koyan projelerdir. Ancak şimdi ise sıradan bir kent olduk. Öncelikle yapılması gereken hiçbir proje yapılmadı" diye konuştu. 
 
ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLER AYDINLIK 
Sirmen, devamla "İnşallah bu projeleri yapmak bize düşer. 30 Mart'tan sonra önümüzdeki günler daha aydınlık olacak. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. 2002 yılında Kocaeli'nin Büyükşehir Belediyesi olması için İç İşleri Komisyonuna milletvekili iken ben teklifte bulunmuştum. Şuan bu gerçekleşti ma şimdi de belediye geldiği günden beri vergilerini ödemediği için en borçlu belediyeyiz" dedi. 
 
YURT KOMPLEKSLERİ YAPILACAK 
Sirmen, projelerden bahsederek "Eğitimde en kaliteli eğitimi öğrencilerin alabilmesi için eğitime katkı vermeliyiz ama bu hükümetin ayırdığı bitçe bunun için yetersiz. Dershanelerin kapatılması ertlendi ama seçimden sonra tekrar gündeme taşınacağı belli. Projelerimizi 2-3 hafta içerisinde dağıtacağız. Yurt kompleksleri yapacağız, Yuvam-İzmit projelerini tekrar hayata geçireceğiz" şeklinde konuştu. 
 
HALKIMI HİÇ KANDIRMADIM 
Sirmen, "Projelerimizi ben yaptım oldu mantığıyla değil halkımızla konuşarak yapacağız. Alt belediyeleri de alarak Büyükşehir Belediyesini alabiliriz. Bu dönem Büyükşehir Belediyesini hak ediyoruz. 10 senedir yapmadıklarını bu sene yapacaklarını söylüyorlar. Sinemalarda gösterilenleri yapacaklarını sanınca insanın oy atası geliyordu. Ben halkımı hiç kandırmadım, vaat ettiğim her şeyi yaptım" dedi. 
 
TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜ BELEDİYESİ 
Sirmen, iktidarı eleştirerek "Ortada bu kadar para var ama ortada hiçbir şey yok. Bizim dönemimizde en ucuz doğalgazını biz kullanıyorken şimdi ise en pahalı doğalgazı biz kulanıyoruz. Türkiye'nin en borçlu belediyesi olmamıza rağmen Türkiye'nin en güçü belediyesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesidir. Ama bunu kullanmasını bilinmediği zaman kent küme düşer" şeklinde konuştu. 
 
NE GÖREV VERDİLERSE YAPTIM 
Kocaelispor için kendisine verilen her görevi yaptığını söyleyen Sirmen, "Kocaelispor'un bu noktaya gelmesini bilerek ve isteyerek yaptılar. Aamatör kümeye düşsün kapansın istediler. Sahipsiz bıraktılar. Yılmaz Vural'ı aramamı talep ettiler, ben aradım ve tabliğin kaldırılmasını talep etti. Yine Serhat Akın için de aynısını yaptım. Bana hangi görevi verdilerse ben hepsini yaptım" diye konuştu. 
 
KOCAELİSPOR'DA BİR İHTİYAÇ 
Sirmen, devam ederek "Eğer belediye başkanları daha önce bu kişileri arasalardı onlar da belediye başkanlarını kırmazdı ama daha önce aranmamışlar. Kocaelispor, bu durumu haketmiyor. Biraz motivasyon ve moral yükselince Kocaelispor, 2 tane gol attı. Aslında bu noktaya gelinmemeliydi? Bir kentin su ne kadar ihtiyaçsa Kocaelispor'da belediye başkanının görevidir" dedi. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat