Özdilek

Siyaset

Halkı belediye ile kucaklaştıracağım

SP Derince Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısında konuşan başkan adayı Veysel Korkmaz “Kibir dağlarını yıkıp halkı belediyeyle kucaklaştıracağım” dedi.

2 Mart 2014 Saat: 18:07
Halkı belediye ile kucaklaştıracağım
Halkı belediye ile kucaklaştıracağım

Saadet Partisi Derince Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı önceki akşam yapıldı. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, GİK üyesi Ahmet Kul,Derince İlçe Başkanı Ahmet Demir,STK temsilcileri,muhtarlar,muhtar adayları ve partililer katıldı. Maşaleler yakıp ZBKM’ye gelen SP’li yöneticileri yol boyunca slogan attı. Programda açılış konuşmasını yapan Derince Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Demir, “31 Mart sabahı milli Görüş hizmet anlayışına sahip belediyeler olacaktır. İnşallah 30 Martta Derince Belediye Başkanı olarak Veysel Başkanı göreceğiz” dedi.

BÜYÜK İLÇE YAPACAĞIZ

Daha sonra söz alan SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu “belediyecilik Milli Görüş’ün işidir. Belediyeciliği başka yerde aramanın manası yok. Bu ilçenini kurucu belediyeciliğini biz yaptık. İnşallah Derince’yi büyük ilçe biz yapacağız. Burası dinamik bir ilçe. Ama hizmet gerekiyor. İnsanların tercihine müdahale ediliyor. Bu başlan ve bundan öncekiler bulunduğu ortamdan zeminden dolayı ilçeye katkı sağlayamadı. Şu parti koca bakanı bile yedi. Ama bizim hizmete odaklanmış bir başkan adayımız var.

SEÇİMLERİN KADERİNi BELİRLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Ejderoğlu’ndan sonra söz alan SP Derince Belediye Başkan Adayı Veysel Korkmaz “bu gün bizim bayram günümüz. Sandıkta hesap sorma önemli bir vatandaşlık görevidir. Ama bu iktidar yerel seçimleri genel seçim havası yaratmaya çalışıyor. Seçimlerin kaderini belirlemeye çalışıyorlar. Derince’de başbakana oy vermenize gerek yok. Derince’yi yönetecek başkana oy verin.

AKP OY İSTEME HAKKINA SAHİP DEĞİL

Korkaz konuşmasının ilerleyen bölümünde şunları söyledi. “ Derince’nin kaybedecek bir şeyi kalmadı. Gümüğü,emniyet müdürlüğü,üniversitesi elinden gitti.Derince’nin menfaatini halk belirlemeli. Bu resmi kurumlar elden giderken iktidar ses çıkarmadı ve AKP oy isteme hakkına sahip değildir. Köylere o kadar yol yaptınız Derince’yi görmediniz mi ? Son 10 yılda Derince’ye bir şey yapılmadı. Son projeleri ellerinde patladı.

HAYDAR BULUT VE ALTUNTAŞ’I ELEŞTİRDİ

Korkmaz konuşmasının sonlarında AKP adayı Haydar Bulut ve MHP Adayı Halit Altuntaş’ı eleştirdi ve Haydar Bulut’u kast ederek “Derince’de bir aday diyor ki “ben değiştim,uysallaştım. Yeniden adayım diyor. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur.”dedi. Veysel Korkmaz MHP’li Halit Altuntaş’ı kast ederek “Halk partisini değiştirenleri sevmez diyorlar. Bilmiyorum bu kaçıncı partisi. Allah yolunu açık etsin. “dedi ve ekledi “biz kırılan gönülleri onaracağız. Kibir dağlarını yıkıp halkı belediye ile kucaklaştıracağız”dedi. Konuşmasının sonunda Korkmaz’a SP Derince Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Katanalp tarafından üzerinde “rüşvet alanda verende melundur” yazan bir resim hediye edildi. Son olarak da meclis üyesi adayları sahneye çağırılarak tanıtıldı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat