Özdilek

Güncel

Halkevlerinden Filistin için eylem

Kocaeli Halkevleri üyeleri Cumhuriyet Parkı'nda Gazze’de yaşananlara dair bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada “Filistin’e özgürlük istiyoruz, İsrail’i boykot ediyoruz” denildi.

20 Temmuz 2014 Saat: 10:08
Halkevlerinden Filistin için eylem
Halkevlerinden Filistin için eylem

Kocaeli Halkevleri üyeleri Cumhuriyet Parkında Gazze’de yaşanan insanlık dışı olayları kınamak amacıyla basın açıklaması gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 Halkevi üyesinin katılım gösterdiği basın açıklamasında “Filistin’e özgürlük istiyoruz, İsrail’i boykot ediyoruz” denildi. Gazze’de yaşananları kınayan Halkevleri üyeleri daha sonra bastırdıkları bildirileri İzmit halkına dağıttı. Halkevleri adına basın açıklamasını okuyan Halkevleri üyesi Yaşar Seğmen, “Bugün Filistin halkını desteklemek, İsrail’i durdurmak için yapılması gereken; bu katliam aygıtının kaynaklarının kesilmesidir. Yani, Kürecik Radar Üssü’nün kapatılması, İsrail’le ekonomik ilişkilerin dondurulması, işgalci şirketlerle iş yapan şirketlere yaptırım uygulamasından başlayarak, Filistin halkının taleplerini kabul edilinceye kadar İsrail’le olan askeri, ekonomik, diplomatik, kültürel ve akademik ilişkilerin kesilmesidir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat