Özdilek

Güncel

Halkevleri’nden ilginç protesto

Yürüyüş yasağına tepki gösteren Halkevleri üyeleri önceki gün yere yatarak ‘Yürümek Haktır’ yazısını oluşturdu. Vali Ercan Topaca’nın görevden alınması gerektiğini söyleyen üyeler farklı bir eylem gerçekleştirdi.

26 Mart 2013 Saat: 21:11
Halkevleri’nden ilginç protesto
Halkevleri’nden ilginç protesto
Valilik tarafından yürümelerine izin verilmeyen Halkevleri önceki gün farklı bir eyleme imza attı. Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirdikleri eylemde üyeler yere yatarak ‘Yürümek Haktır’ yazısını oluşturdular. Halkevleri adına basın açıklamasını yapan İzmit Şube Başkanı Mihrican Atalay, Vali Ercan Topaca’nın yürüme yasağını protesto etmek için toplandıklarını belirtti.
Atalay, “Bundan sonra Kocaeli’nde demokrasi istiyoruz. Hukuksuzca davranan Vali Topaca’nın görevden alınmasını istiyoruz. Bizim de diğer dernekler, partiler gibi yürümeye hakkımız var. Bu yasağın kaldırılması gerekir. Hiç kimse bu yasaktan memnun değil. Bizim de kendimizi ifade etmeye hakkımız var. Bu eylemi de yürüyemediğimiz için bu şekilde gerçekleştirdik” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat