Özdilek

Güncel

Halkevi büfelerini polis bastı, boşalttı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “Demokratikleşme Paketi”ni açıkladı, insan haklarından, hürriyetlerden söz etti. Aynı saatlerde polis, İzmit Halkevi mevkiindeki büfe, bayileri bastı.

30 Eylül 2013 Saat: 23:48
Halkevi büfelerini polis bastı, boşalttı
Halkevi büfelerini polis bastı, boşalttı

İzmit Belediyesi’nin uzun süredir boşaltmak istediği Halkevi mevkiindeki bayi ve büfelere sigara satışı konusunda yeni ruhsat verilmemişti. Polis, “Ruhsatsız sigara satıldığı” gerekçesiyle, uyarı bile yapmadan bölgedeki bayi ve büfeleri bastı. Büfe sahipleri de, müşteriler de, çevredeki halk da baskını şaşkınlık içinde izledi.

SİGARALAR TOPLANDI

Bayi ve büfe sahipleri, polislerin “Ruhsatsız satış yapıldığı” gerekçesiyle bütün dükkanlardan sigaraları toplandığını anlattılar. Bu bölgedeki dükkanlarda kaçak sigara satılmıyordu. Esnaf sigara satışı için ruhsat talep etmiş, ancak ilgili kurumlar vermemişti.

CİVELEK’E GİDECEKLER

Polislerin bölgedeki dükkanlardan bütün sigaraları topladığı gibi, her işyerine 7’şer bin TL ceza kestiği de öğrenildi. Polisin baskın yapıp sigaraları topladığı işyerlerinin sahipleri, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek’i ziyaret edecekler. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat