Özdilek

Siyaset

Halk Şikayer Etti, İlçe Başkanı Basın Topantısı Yaptı.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe başkanı Caner Uzuner, dün ilçe binasında düzenlediği basın açıklamasında, “CHP ailesi olarak insanların mağduriyetlerini duyurmaya çalışıyoruz.

 

 

Bir türlü bitmek bilmeyen TOKİ evleri nihayetinde tamamlandı,ancak vatandaşların sıkıntıları daha yeni başladı. Çünkü TOKİ’den beklenen verim alınamadı.TOKİ evleri sonunda bitti bitmesine fakat bu seferde vatandaşlara konut teslim tutanaklarına imza attırılması gündeme geldi. Bu imza karşılığında da TOKİ evlerinde bulunan eksikliklerin giderilmesi sorumluluğunu üzerlerinden atıyorlar. TOKİ bitti ancak insanlar iktidardan ve iktidarın gücünden o kadar korkmuş ki bu kağıdı imzalamam diyemiyor, imzalamasa da adını ve soyadını bizlere vermekten çekiniyor. Konu ile ilgili olarak korkmadan bize başvuran vatandaşlar bizleri aracı yaptılar,binanın içindeki eksiklerini tespit edenlere imza atarken şerh koymaya izin vermiyorlar.İmza atıldıktan sonra hakkını arama talebinde bulunamıyor vatandaşlar.Teslim aldıktan sonra eksiklerini nasıl tamamlatacaklar,atılan imzalardan sonra hak talebi ortadan kalkmış oluyor. Demokrasi diye çırpınanlar dönüp bir aynaya baksınlar.İnsanlar hakkını alabilmek için sığınacak liman arıyor.Bu insanlar 4 senedir mağdur ediliyorlar.Tam evime kavuştum diyecekken,şimdi de abuk sabuk uygulamalarla hevesleri kursaklarında bırakılıyor. Mağdur olan vatandaşlarımıza avukatlarımız yardımcı olmaya hazırlar.Bu anlamda CHP Gölcük ilçe örgütü olarak herkese kapımız sonuna kadar açık. Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum.İmzaları attıktan sonra hiçbir hak talebinde bulunamazsınız. Bunun için kağıtları imzalamayın.Gölcük Belediye Başkanına sesleniyorum. Bu konuyu takip etsin. Şehrin Belediye başkanı olarak firma yetkililerle konuşsun” dedi.İnsanlar mağdur,sorunlarını dinleyecek ve çözebilecek muhatap bulamıyorlar.Biz ısrarla bu konunun da takipçisi olacağız,diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat