Özdilek

Güncel

Halıdere Kiraz Şenliği Gerçekleştirildi

Gölcük Belediyesi´nin Halıdere´de ikincisini düzenlediği Kiraz Şenliği, geçtiğimiz gün Halıdere sahilinde yapıldı. Şenlikte, Gölcük Belediyesi Konservatuarı Sanat Müziği Korosu da bir konser verdi.

2 Temmuz 2017 Saat: 22:47
Halıdere Kiraz Şenliği Gerçekleştirildi
Halıdere Kiraz Şenliği Gerçekleştirildi

Şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu, Halıdere'de ikincisini düzenlenen Kiraz Şenliğinde konser gerçekleştirdi. Şenliğe Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Meclis Üyeleri, Halıdere Körfez Mahallesi Muhtarı Ataman Akdeniz, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye amirleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda Halıdereli vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen şenlikte Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu da 22 eserin seslendirildiği bir konser verdi.

 

Gürlük’e Çiçek Takdim Edildi

 

Gerçekleştirilen şenlikte ilk olarak Gölcük Belediyesi Konservatuarı TSM Korosu, Koro Şefi Fuat Gürlük yönetiminde sanat müziği eserleri söyledi. 10 solo, 12 koro eserin seslendirildiği şenlikte vatandaşlara da kiraz ikramında bulunuldu. Şenlikte Koro Şefi Fuat Gürlük’e bir çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Halıdere'de ikincisini düzenlediğimiz şenliğe katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Halıdere’mizin geçmişte kirazı meşhurdu, bunu tekrar canlandırmak adına böyle bir festival düzenleme kararı aldık. Umuyorum eskisi gibi Halıdere kirazı ile anılacak. Bunun önümüzdeki senelerde de devamını yaparak bu şenliği geleneksel bir festivale dönüştürmek amacındayız. Koro şefimiz Fuat Gürlük ve ekibini tebrik ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler dilerim" dedi. Konser süresince Halıdere’li vatandaşlar, oldukça güzel ve hareketli bir akşam geçirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat