Özdilek

Spor

Haldun Alagaş Güney Afrika'da Karate semineri verdi

Kocaeli'nin yetiştirdiği Karate duayeni Haldun Alagaş, Güney Afrika'da karate semineri verdi.

25 Ekim 2016 Saat: 12:03
Haldun Alagaş Güney Afrika'da Karate semineri verdi
Haldun Alagaş Güney Afrika'da Karate semineri verdi

Güney Afrika'nın başkenti Pretoria'da Free State Spor Bilim Enstitüsünün davetiyle Afrika'ya giden Haldun Alagaş'a eski şamyionlar Sait Ucan ve Bahattin Kandaz'da eşlik etti.

Bu yıl 7 ncisi gerçekleştirdiği seminerlerin çok yararlı olduğuna dikkat çeken Karate'nin duayen ismi Haldun Alagaş, '15 güne yakın bir zamanda gerçekleşen Güney Afrika seyahatimizde Cape Town, Bloemfonteim ve Başkent Pretoria'da bir dizi seminerler verdik. Her yaştan Karate tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği bu seminerlerde yakın dostlarım Sait Ucan ve  Bahattin Kandaz ile teknik ve taktik dersleri verdik. Üç ayrı şehirdeki seminerlerimize 100'ün üzerinde karateci katıldı. Seminerlerin sonunda Free State Spor Bilim Enstitü Yöneticileri düzenledikleri gala gecesinde seminerlere katılan sporcuların sertifikalarını dağıtırken, bizlere de anı armağanları verdiler. Katılamcılar ve bizim açımızdan verimi bir çalışma oldu'. dedi.
Güney Afrika'da yaşayan Türklerinde büyük ilgi gösterdiği Karatenin duayeni Haldun Alagaş, turitik yerleri gezerken, doğal yaşam parklarında aslan yavrularını da sevdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat