Özdilek

Siyaset

Hakan Savaş sporcularla buluştu

CHP Derince Belediye Başkan Adayı Hakan Savaş, Derince’de bulunan amatör spor kulüpleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan adayı alkışlarla karşılandı.

15 Mart 2014 Saat: 14:54
Hakan Savaş sporcularla buluştu
Hakan Savaş sporcularla buluştu

Amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular bir araya geldiği kahvaltıya; CHP Başkan Adayı Hakan Savaş, İlçe Başkanı Sefer Yeni, ilçe yönetimi ve meclis üyeleri katıldı.

 

Amatör spor kulüpleri yöneticileri antrenman yapacakları bir yerin bile mevcut olmamasından ve çalışmalarını yapmak için araç kiralayıp çeşitli yerlere gitmek zorunda olduklarını belirtti. Ayrıca yöneticiler amatör spor kulüplerinin sorunlarını çözmek için Derince’de yaşayan ve Derince’deki amatör spor kulüplerine önderlik etmiş ve gönül veren insanların komisyonda olmasını istedi.

 

Hakan Savaş; Derince’deki amatör spor kulüplerinin çok önemli olduğunu, gençlerimizin spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu belirtti. Ayrıca bayan futbol takımını da tebrik etti. Amatör spor kulüplerinin gerekli değeri göreceklerini, gelişmeleri için, çalışmalarını yapabilmeleri için bütün desteğin sağlanacağının sözünü verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat