Özdilek

Güncel

Hafız Şerif Esnafından, Doğan'a Teşekkür

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İzmit sınırlarında gezmedik iş yeri bırakmayacağını söyleyen Doğan, son olarak Ömerağa mahallesi Hafız Şerif sokak üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla görüştü.

İşyerlerini tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Doğan’ı esnaflar da çok sıcak karşıladı. Belediyenin cadde aydınlatma çalışmaları nedeniyle esnaflar Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. Başkan Doğan da kent estetiğini ortaya çıkaracak çalışmaları sürdüreceklerini söyleyerek; “Bizlerin görevi güzel bir kent ortamında insanlarımızın yaşam sürmesine katkı sunmaktır. Bizler yapacağız, sizler koruyacaksınız. Belediye olarak ticari yaşamın hareketlilik kazanması için caddelerimizi aydınlatıyoruz. Merkezi konumuyla İzmit’in en işlek Caddeleri arasında yer alan Hafız Şerif Caddesi esnafları olarak,  sizler de işyerlerinizin cephelerini yenileyerek estetik çalışmalara katkı verebilirsiniz” şeklinde tavsiyede bulundu. Esnaflar, Başkan Doğan’ın tavsiyelerini dikkatle dinlediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat