Özdilek

Vefat Edenler

Habip Ayan toprağa verildi

CHP Gebze eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan’ın önceki gün yaşamını yitiren eşi Habib Ayan (59), dün Gebze’de toprağa verildi.

9 Ocak 2017 Saat: 19:19
Habip Ayan toprağa verildi
Habip Ayan toprağa verildi

CHP Gebze eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Kıymet Ayan’ın önceki gün yaşamını yitiren eşi Habib Ayan (59), dün Gebze’de toprağa verildi. Salı günü kalp ameliyatı olan ve ani bir şekilde vefat eden Habip Ayan’ın ani ölümü ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntüye yol açtı. Habib Ayan’ın cenazesi dün Güzeller Mahallesi Yeni Camide kılınan namazın ardından merkez mezarlığında toprağa verildi. Cenazeye; CHP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze ilçe başkanı Recep Dursun, Gebze eski belediye başkanı M. Emin Akın, Bekirpaşa eski belediye başkanı Fikret Toker, eski çevre ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Ayan, Gebze Merkez Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına defnedildi. Ayan’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat