Özdilek

Güncel

Haberlerin Partimizle Alakası Yoktur

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, önceki gün yerel gazetelerde yer alan haberde MHP eski Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman'ın AK Partiye katıldığı haberlerini yalanladı.

3 Şubat 2014 Saat: 17:31
Haberlerin Partimizle Alakası Yoktur
Haberlerin Partimizle Alakası Yoktur

Geçtiğimiz gün yerel gazetelerde çıkan MHP'li eski Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman'ın AK Parti'ye katıldığı ile ilgili haberlerin asılsız olduğunu söyleyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, basında yer alan haberler bizim tarafımızdan servis edilmemiştir. Musa Kahraman bey ile bir açılış esnasında bir araya geldik. Aramızdaki sıcak diyalog bazı gazeteciler tarafından yanlış anlaşılmalara neden olmuş ve kendilerince haber yapılarak servis edilmiştir. Bizim Musa Kahraman'ın partimize katıldığına dair bir beyanımız olmamıştır.

 

SKM MAİLLERİ DİKKATE ALINSIN

Kamuoyunda yer alan haberler ile ilgili olarak partimizin bir açıklaması da yoktur. Ancak Musa Kahraman'ın yaşanan olayı teşkilatımıza bağlayan beyanları da bizleri üzmüştür. Olay tamamen bizim kontrolümüz dışında yaşanmış bir olaydır. Kamuoyunun basın mensuplarının bizim SKM mailleri dışında gelen haberlere itimat etmemelerini istiyoruz."dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat