Özdilek

Güncel

Güzeloğlu geldi ambargo kalktı

Kocaeli’nin yeni valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Çarşamba günü öğleden sonra İzmit’e gelerek görevine başladı. İlimizde adet olduğu üzere, sabahtan itibaren de yeni Vali’ye “Hoş geldin” ziyaretleri başladı.

2 Ekim 2014 Saat: 18:08
Güzeloğlu geldi ambargo kalktı
Güzeloğlu geldi ambargo kalktı

Hatay’a atanan Kocaeli eski Valisi Ercan Topaca döneminde Valilik makam odasında ziyaretçilerin haber amaçlı fotoğrafını çekmek yasaktı. yeni Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile birlikte yerel basına yönelik bu ambargo da aklktı. Vali  Güzeloğlu, ziyaret için randevu isteyen herkese randevu verdi. Her ziyaretçisini güler yüzle karşıladı.

Dün sabah Kocaeli’nin yeni Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ilk ziyareti Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptı. Karaosmanolu, Valilik binasına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın ile birlikte geldi. Karaosmanoğlu, Çarşamba günü Ankara’da olduğu için Vali’yi karşılayamadığını, dün sabah tanışmak amacıyla geldiğini söyledi.  Kocaeli’yi  huzur kenti yapma gayretlerimizi yeni Valimiz ile birlikte sürdüreceğizİlişkimizin saygı ve sevgi ortamında gelişeceğine inanıyorum” dedi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu da  Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu’na teşekkür etti, “Değerli Belediye Başkanımızın  tecrübeleri ve belediyemizin kurumsal  kapasitesi, en büyük yardımcımız ve gücümüz olacaktır” dedi. Karaosmanoğlu’nun ardından Vali Güzeloğlu’nun makamı, akşama kadar hiç boş kalmadı.

 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat