Özdilek

Siyaset

Gültepe, Yıldırım’ı ağırladı

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Gültepeliler Platformu’nu ziyaret etti. Hem mahalleliyle sohbet eden Yıldırım hem de dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

8 Aralık 2017 Saat: 12:18
Gültepe, Yıldırım’ı ağırladı
Gültepe, Yıldırım’ı ağırladı

Gününün büyük bir çoğunluğunu ziyaretlerle geçiren CHP İzmit İlçe eski Selman Yıldırım, derneklere de konuk oluyor, dernek çalışmalarını dinliyor. Yıldırım, bu ziyaretleri kapsamında da Gültepeliler Platformu’nu ziyaret etti. Dernek başkanı Taner Çakırer ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Yıldırım, mahalle sakinleriyle sohbet etti, dernek çalışmalarını Başkan Çakırer’den dinledi.

Çalışmaları anlattı

Selman Yıldırım’ın Gültepe’yi ziyaret etmesinden memnuniyet duyduklarını belirten dernek başkanı Taner Çakırer, dernek projeleriyle ilgili, “Eğer sokakları boş bırakırsak başkaları gelir ve sokakları doldurur. Genelde bu doldurmalar da uyuşturucu ve alkol satıcıları ile olabilir. Bizler kötü alışkanlıkların önüne geçmek için, elimizden ne geliyorsa organizasyonlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sosyal bir alan

Mahalle kültürünü yaşatmak adına da açık hava sinema etkinliklerini devam ettirdiklerini söyleyen Çakırer, derneğin mahalle sakinleri için sosyal bir alan olduğunu belirtti.  Selman Yıldırım ise yapılan çalışmaların Gültepe için fırsat olduğunu belirterek

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat